Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Castelldefels

Un buidatge sempre pot ser una labor complexa, doncs molts factors intervenen en el. La millor idea és contractar el servei d’una empresa que s’encarregui de tot i brindi els millors resultats. Tal com buidatge de pisos a Castelldefels, els quals són l’empresa número 1 en el sector.

Això es deu al fet que estan completament homologats i compten amb tots els certificats i permisos necessaris. Es poden contactar en qualsevol dels 365 dies de l’any, fins i tot si es tracta de buidatges d’urgència, el qual poden fer-ho en menys de 24 hores. Es dirigeixen fins a la teva propietat amb la major puntualitat i responsabilitat.

A més del teu pis, poden anar a oficines, cases, habitacions, garatges, xalets, parcel·les, pensions, restaurants, bars, locals comercials, hospitals, fàbriques, naus industrials, entre uns altres. Entre els objectes que retiren es troben deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries, fusta, plàstic, ferro, paper i cartró.

buidatge pisos castelldefels

És a dir, que no existeix algun servei de buidatge que no puguin realitzar, doncs compten amb el personal més qualificat per a cadascuna de les tasques. En aquest sentit, són els millors, fins i tot acudeixen en casos d’incendis, inundacions, síndrome de Diògenes i reformes d’obres.

Com a serveis addicionals fan treballs de neteja, desinfecció i pintura, amb prèvia sol·licitud. Totes les assistències que es demanin han de ser cancel·lades íntegrament, no obstant això els preus de buidatge de pisos a Castelldefels són els més econòmics de tot el sector.

Pel que fa a la destinació dels objectes retirats, l’empresa s’ocupa de portar-los fins a punts verds o en defecte d’això abocadors que posseeixin la deguda autorització, per finalment ser reciclats o reutilitzats. Això permet impedir el dany en el medi ambient.

Si vols obtenir el millor buidatge de la teva propietat solament contacta’ls i obtingues el teu pressupost, per a això solament has d’omplir el formulari que es troba a la seva pàgina web. També visitar directament les oficines situades a Castelldefels, 08860 o cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46.

És important esmentar, que aquesta empresa una vegada finalitzi els serveis fa lliurament la de la deguda factura, com a mostra de la seva responsabilitat i transparència. No esperis més i contracta’ls.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button