Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Lliça D´Amunt

Per a buidatge de pisos Lliça D´Amunt no existeixen immobles impossibles de desocupar, doncs sempre està a l’altura de qualsevol situació. Això és possible gràcies al fet que compten amb personal professional i capacitat per a cadascuna de les labors que duen a terme. Són a més, responsables, puntuals i compromesos, són simplement l’empresa de buidatge més important en el sector.

Així mateix, compten amb tots els certificats i permisos corresponents al marc de la llei, així que estan homologats. Un dels seus principals objectius és l’atenció personalitzada i la tranquil·litat dels seus clients, per això, busquen la solució de qualsevol inconvenient que sorgeixi durant el seu servei de buidatge.

buidatge de pisos

Una vegada es contactin, es dirigeixen directament fins a la propietat, que pot ser casa, pis, oficina, pensió parcel·la, xalet, hotel, bar, restaurant, col·legi, nau industrial, fàbrica, entre altres. D’aquests espais retiren estris, roba, catifes, mobles vells, taulons, deixalles de jardineria, cartró, paper, fusta, ferro i plàstic.

Igual que neveres, assecadores, cuines i altres electrodomèstics que estiguin fora de servei, també aires condicionats i màquines com a aires condicionats que ja no estiguin en funcionament. És important esmentar, que el client que contracti els serveis de buidatge de pisos en Lliça D´Amunt no té per què preocupar-se per la destinació dels objectes.

Doncs l’empresa s’encarrega de portar-los a abocadors amb l’autorització sobre aquest tema o a punts verds on són processats amb finalitats de reciclatge. D’aquesta forma s’evita causar impacte o danys en el medi ambient.

D’altra banda, estan disponibles els 365 dies de l’any i realitzen buidatges en menys de 24 hores, per solucionar situacions d’urgència. De forma secundària, realitzen labors de neteja, pintura i desinfecció, sempre que els siguin sol·licitats. Cal destacar, que cada assistència requerida ha de ser cancel·lada amb una tarifa específica, no obstant això, tots els preus són els més econòmics del sector.

Per accedir al pressupost, solament ingressa a la seva pàgina web, allí trobaràs un formulari, omple-ho i posteriorment ells t’ho enviaran. També, pots cridar als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Lliça D´Amunt, 08186.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button