Avantatges d’una cuina americana

Com organitzar la teva cuina després d’un buidatge
novembre 11, 2021
Llocs on guardar un tupper en la teva cuina
febrer 22, 2022
Veure-ho tot

La cuina americana és la que no es delimita per les quatre parets, com les cuines normals. Més aviat, aprofita només dos o una sola paret d’estada més àmplia i que queda connectada amb la resta de l’espai. Et donarem a conèixer els avantatges d’una cuina americana.

Avantatges de tenir una cuina americana

Tenir en la nostra llar una cuina americana aporta grans avantatges que fan que t’enamoris d’ella i mai tornis a voler una cuina que sigui tancada. Els avantatges que té són:

  • Espai modern: Les cuines americanes tenen temps sent imprescindibles i les cases que posseeixen una donen l’aparença de ser modernes.
  • Ideal per a festes i visites: Una cuina oberta permet estar més amb les visites i de manera còmoda.
  • Labors més ràpides: Si utilitzes l’illa com a taula per a menjar, serà més fàcil i àgil llevar i parar taula. També, quan ens asseguem i se’ns ha oblidat alguna cosa, estarem més prop d’anar a buscar-ho.
  • Espai diàfan i obert: Aconsegueixes una cuina oberta i visual molt més gran per no tenir parets.
  • Llum natural: Aquest tipus de cuines s’aprofiten d’aquesta llum i guanyen molta il·luminació natural, accentuant una sessió d’amplitud. Una cuina americana, encara que sigui petita, sempre semblarà gran per la quantitat de llum natural que entri.
  • No és obligatori invertir a l’illa: Moltes persones quan pensen en una cuina americana pensen de seguida en una illa. No obstant això, aquesta pot dificultar el pas i ser un impediment visual i una alta despesa. Si vols estalviar-te, tens l’opció de col·locar una taula de menjador que no sigui molt gran però bonica perquè faci el paper de l’illa.
  • Molt més familiar: Si tens a casa nens, la cuina americana és perfecta per a quan els papàs es posen a cuinar, perquè així mantenen vigilats als nens quan estan jugant en el saló.

Sens dubte, la cuina americana és una opció que tots volen tenir a la seva casa pels seus múltiples avantatges. A més, tens llum natural i ampli espai que li dona un toc únic.

Call Now Button