Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Empresa de buidatge de pisos | Especialistes en la gestió de residus

Som una empresa de buidatge de pisos a Barcelona que treballa en el sector des de l’any 2006. Disposem de la nostra oficina i seu central a Barcelona, on atenem els encàrrecs, tant per telèfon, com per formulari a través de la nostra pàgina web.

El nostre equip de tècnics certificats l’ajudarà a tot moment per tot el que necessiti.

Sempre podrà consultar la inscripció dels nostres tècnics al centre per l’agència de residus de Catalunya a través del nostre nombre d’inscripció de transportista T-3401. Estem autoritzats a realitzar la deposició dels residus al mateix centre, a diferència d’uns altres que podrien deixar-ho en qualsevol lloc. Nosaltres ens diferenciem per ser acreditats i certificats a treballar directament amb els centres de reciclatge.

Homologats per la Junta de Residus de Catalunya

Com no podia ser menys, en la nostra empresa portem treballant el sector des del 2006, dels quals ja són mes de 10 anys homologats i certificats per l’agència de residus de Catalunya.

Això ens dóna un plus de seguretat i confiança per als nostres clients. Assegurem que tenim tots els permisos en regla per poder treballar amb camions de buidatges oficials i poder dipositar les andròmines en els punts nets de reciclatge en lloc de tirar-los en qualsevol punt aleatori. La nostra qualitat i confiança va lligada al nostre nom.

No permeti que persones desconegudes amb domicilis ficticis difícils de situar entrin al seu domicili.

Treballem amb permisos homologats i brindant la màxima serietat i responsabilitat en els serveis.

Descubre los resultados de las encuestas y cómo nos evalúan los clientes.

Pot demandar pressupost si ens truca per telèfon o a través de WhatsApp.

Call Now Button