Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

FAQ’s | Preguntes i respostes sobre la nostra empresa

Tens preguntes sobre la nostra empresa. En aquesta secció podràs trobar resposta a preguntes bàsiques del nostre treball o sobre com treballem.

Som una empresa de buidatges que opera a Barcelona durant més de 10 anys. Ens trobem acreditats per l'agència de residus de Catalunya amb certificats en regla homologats. El nostre nombre de targeta de transportista oficial és T-3401.

Sempre que desitgis localitzar-nos podràs trobar-nos en el nostre local situat al carrer Passatge de Llívia, 60, a Barcelona. Podràs reunir-te amb nosaltres sempre que ho desitgis concretant cita prèvia.

Contacte

Treballem en tota la zona de la província de Barcelona, podent desplaçar-nos a tots els pobles del voltant.

Consulta els nostres serveis

Òbviament en portar prop de 10 anys treballant el sector disposem de molts clients satisfets. Per això, si ho desitges pots llegir opinions de clients a la nostra pàgina de Facebook o en el nostre perfil de Google Plus on ens deixen valoracions positives.


Sol·licita cita prèvia

No, nosaltres no treballem gratis. Existeixen altres possibles empreses que treballen a la vora de la llei i no paguen impostos en treballar de forma il·legal, llançant després els mobles en descampats, jugant-se una possible multa tant per al client com para qui llança els mobles. Per això, nosaltres devem assumir les taxes i impostos de poder treballar amb l'agència de residus de Catalunya i per això no podem treballar gratis. Tot el nostre treball ho cobrem.

No hi ha un temps estipulat. La durada dependrà del volum de treball. El mínim sol ser 1 hora. Encara que en menys de 24 hores sol estar tot realitzat.

Com a mínim deurà contactar amb nosaltres 24 hores abans de realitzar el buidatge perquè puguem fer-li un pressupost personalitzat i puguem gestionar als empleats i a la flota de camions.

Necessari pròpiament no és, però si recomanable. D'aquesta forma ens assegurem que sempre retirarem els mobles que el client desitgi.

Sí, si el client ho desitja, després de realitzar el buidatge podem netejar la zona i en cas que sigui necessari també donar-li una primera capa de pintura per deixar-ho presentable.

Retirem tot tipus de mobles i electrodomèstics. Si ho desitges, et recomanem que visitis la nostra secció de recollida i en cas de dubtes pots trucar-nos per telèfon.


Que recollim

No, no treballem amb aquest tipus de materials. Si ho desitges pots consultar en la nostra secció que recollim tot el que podem o no podem recollir.


Que NO recollim

Call Now Button