Buidatge de pisos Callus

Buidatge de pisos Can Ros
febrer 1, 2017
Buidatge de pisos Cabrils
febrer 1, 2017
Veure-ho tot

Cada vegada que pensis en el buidatge de la teva propietat, immediatament acudeix a les assistències de buidatge de pisos Callus. Ells són una empresa professional, eficient i responsable, al servei dels seus clients a qualsevol moment que així ho requereixin. La seva gran qualitat, experiència i trajectòria els fan el número 1 de tot el sector.

En afegiment, a la seva vocació de servei, que sempre busca brindar la millor atenció a tots els seus clients. Per això els aporten assessoria, respatller i els proporcionen un pressupost concorde a les seves necessitats, el qual pot ser obtingut, amb solament ingressar a la seva pàgina web i omplir el formulari que allí es troba.

Seguidament, es dirigeixen fins a la casa, pis, oficina, habitació, pensió restaurant, bar, hospital, col·legi, entre altres. Allí realitzen el retir de neveres, rentadores, assecadores o qualsevol altre electrodomèstic que estigui danyat, igual que màquines fora de servei com a aires condicionats.

També, mobles, estris, enderrocs, fusta, ferro, plàstic, paper i cartró. Cal assenyalar, que buidat de pisos en Callus és una empresa completament homologada, que posseeix tots els certificats i permisos corresponents al marc de la llei i l’ajuntament.

buidatge de pisos

Al seu torn, estan disponibles els 365 dies de l’any, així que si en algun moment necessites un buidatge d’urgència, ells estan en la disposició de realitzar-ho en menys de 24 hores, sense causar inconvenients o molèsties als veïns.

Altres maneres d’obtenir informació dels serveis de buidatges d’aquesta meravellosa empresa i també el pressupost, solament has de cridar a les línies telefòniques que ofereixen per a tu, 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o si prefereixes, pots dirigir-te fins a les seves oficines situades en Callus, 08262. Allí tot el personal respondrà als teus interrogants i inquietuds.

Un altre punt a destacar d’aquest grup de buidatge, és que una vegada finalitzin els seus treballs, fan el lliurament de la corresponent factura als seus clients. També realitzen labors de neteja i desinfecció, però el seu millor atribut és que tots els seus preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada prestació ha de ser completament pagada.

Call Now Button