Els millors trucs per fer reciclatge a casa per a tots

5 razones para reciclar
Et presentem les raons i trucs per reciclar a casa amb els nens
maig 1, 2017
Consells per a la neteja de cases a Barcelona
Consells per a la neteja de cases a Barcelona que t’interessen
juliol 21, 2017
Veure-ho tot
reciclaje en casa

La conservació del medi ambient comença per la llar, és per això que cada vegada més persones s’interessen per conèixer i aplicar trucs per fer reciclatge a casa, amb els quals estan ensenyant a les noves generacions a cuidar el seu hàbitat i ofereixen la seva aportació per reciclar deixalles sòlides i cuidar el medi ambient. És fàcil reciclar a la casa.

Punts per millorar el reciclatge

La producció de coses en aquest moment en la nostra societat és realment alarmant i fins i tot a les nostres cases, cada dia estem generant una incomptable quantitat de deixalles que van a l’abocador i després només serveixen per contaminar el nostre aire i els nostres rius. Aquesta situació pot millorar sí tan sols classifiquem les escombraries, l’inici del reciclatge.

El reciclatge és tornar a usar un material que ja ha estat usat a un procés que permet tornar-ho a utilitzar, per la qual cosa sí a casa classifiquem les deixalles de plàstic, cartró i vidre aquests poden ser transformar-se d’objectes que ja hem utilitzat en matèria primera perquè siguin elaborats nous productes. El que beneficia al medi ambient.

El primer pas és classificar les escombraries en desaprofitaments orgànics i inorgànics. L’orgànica és la que s’origina de restes de plantes, vegetals i de menjar d’origen animal. La inorgànica són les deixalles metàl·liques, de vidre, d’aparells electrònics, cartró, plàstic; entre uns altres, els quals pots lliurar-los en el punt net més proper a la teva casa.

Amb les deixalles orgàniques pots fer trucs per fer reciclatge a casa millorar la qualitat de les plantes del teu jardí o construir un compost amb tots els residus vegetals de la cuina, és alguna cosa molt fàcil i econòmic.

Només necessites un calaix de fusta d’un metre quadrat, per fermentar les deixalles, com a fulles peles d’ou, desaprofitaments de menjar i restes de verdura. Mantingues airado i cal moure el compost perquè s’activi el procés del compost.

Aquesta fermentació només produeix una olor fresca com a bosc i aconseguiràs material nutricional, abonament i humus produït naturalment, quan es produeix la descomposició de la matèria orgànica en les primeres capes de sòl.

reciclaje en casa

Call Now Button