Buidatge de pisos Espinalbet

Buidatge de pisos Esparreguera
febrer 1, 2017
Buidatge de pisos Esplugues De Llobregat
febrer 1, 2017
Veure-ho tot

Buidatge de pisos Espinalbet és una empresa confiable i completament compromesa amb els seus clients. Ells estan allí a qualsevol moment en què se’ls necessiti, sempre amb la major responsabilitat i disposats a resoldre qualsevol contratemps que es pugui presentar.

Cal destacar, per a cada acció disposen d’un grup especialitzat de professionals, capacitats de forma excel·lent. Compten amb una gran amplitud, doncs poden dur a terme el buidatge de diferents espais com a cases, oficines, pisos, habitacions, pensions locals comercials, naus industrials, fàbriques, hotels, restaurants, col·legis, parcel·les i empreses.

Ells retiren mobles, estris, catifes, teles, electrodomèstics danyats, màquines danyades, enderrocs, escombraries i materials com a paper, cartró, plàstic, ferro i fusta. Quant a la destinació dels mateixos no cal preocupar-se, doncs tot és portat fins a punts verds o abocadors perquè siguin tractats per al seu reciclatge o reutilització.

Cal destacar, buidat de pisos en Espinalbet és una empresa homologada, doncs posseeix els certificats i permisos necessaris. D’altra banda, també estan en la capacitat de brindar serveis de neteja, desinfecció i pintura i estan disponibles els 365 dies de l’any.

buidatge de pisos

Fins i tot, poden realitzar el buidatge o desocupació en casos d’inundacions, incendis, reformes d’obres i també, en les situacions on es presenta l’acumulació sense mesura d’objectes i escombraries, conegut com a síndrome de Diògenes. Com a serveis secundaris realitzen treballs de neteja, desinfecció i pintura amb els millors materials.

Quant als costos, cal assenyalar que cada servei de buidatge compta amb una quantitat específica, no obstant això, tots els preus són els més econòmics i accessibles. Així mateix, fan al lliurament de la deguda factura, una vegada finalitzin tot el treball, com a mostra de la seva transparència i responsabilitat.

Per accedir al pressupost es pot acudir fins a les seves oficines en Espinalbet. També es pot cridar als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Encara que la via més còmoda o senzilla per obtenir la cotització personalitzada o ajustada als requeriments, és a través de la pàgina web, solament fa falta omplir el formulari.

Call Now Button