Buidatge de pisos Fumanya

Buidatge de pisos Font-Rubi
febrer 1, 2017
Buidatge de pisos Gaia
febrer 1, 2017
Veure-ho tot

No importa el dia, les circumstàncies, les característiques del lloc o la quantitat d’objectes, buidatge de pisos a Fumanya pot resoldre qualsevol situació de buidatge. Ells són una empresa molt bé establerta, que compta amb importants anys de trajectòria i experiència en el sector, per això s’han convertit en els líders.

Estan completament homologats, és a dir que expliquen els certificats i permisos necessaris per treballar. Solament fa mancada contactar-los i ells s’encarreguen de tot, desocupen cases, pisos, oficines, garatges, pensions i parcel·les. També naus industrials, fàbriques, xalets, restaurants, bars, hospitals i hotels.

Sempre acudeixen amb puntualitat i una gran responsabilitat, doncs estan compromesos amb cadascun dels seus clients, per això els ofereixen l’assessoria que necessiten i resolen els inconvenients que puguin sorgir. Ara bé, els objectes que extreuen són mobles vells, electrodomèstics danyats, estris, catifes i roba.

buidatge de pisos

També parts d’ordinadors que estan desactualitzades, taulons, deixalles de jardineria, enderrocs, escombraries, màquines que estan fora de servei i materials com a paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

Un punt de summa importància és que buidat de pisos en Fumanya porta tot fins a punts verds perquè siguin reciclats i així evitar l’impacte negatiu en el medi ambient. Entre altres coses, com alguns dels seus avantatges, destaquen que estan disponibles els 365 dies de l’any i tenen capacitat de dur a terme buidatges en circumstàncies d’urgència, en menys de 24 hores.

Com si fos poc, els seus preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada servei que es contracti ha de ser abonat. Doncs encara que de manera secundària, realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura, amb prèvia sol·licitud.

Fan lliurament de la corresponent factura, una vegada finalitzen els seus serveis de buidatge en el lloc. També es fan presents durant reformes d’obres, incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes. Per sol·licitar el pressupost solament fa falta completar el formulari a la pàgina web, altres vies per obtenir informació són els seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. O si es prefereix, es poden visitar les seves oficines situades en Fumanya.

Call Now Button