Buidatge de pisos Gurb

Buidatge de pisos Guardiola De Font-Rubi
gener 31, 2017
Buidatge de pisos Horta D´Avinyo
gener 31, 2017
Veure-ho tot

Si tens una casa, pis, oficina, xalet, habitació, garatge, parcel·la, pensió, restaurant, bar, hospital, col·legi, hotel, local comercial, empresa, fàbrica o nau industrial i requereixes desocupar-la, en buidatge de pisos a Gurb ho faran per tu.

Ells són una empresa de buidatge excel·lent, estan molt bé consolidats com el número 1 del sector. Estan molt bé conformats, doncs tot el seu personal està qualificat, ja que compten amb totes les tècniques i eines necessàries. A més tenen una visió molt clara dels quals significa el seu servei.

Doncs el seu principal objectiu és brindar atenció personalitzada, a través del respatller i assessoria als seus clients. Així mateix, estan homologats i posseeixen els certificats i permisos necessaris per poder exercir la feina de casa, d’acord a les lleis i l’ajuntament.

Ara bé, els objectes que retiren són molt variats, com a enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, paper, fusta, cartró, ferro i plàstic. Mobles vells, roba, catifes, màquines, electrodomèstics, taulons, entre altres. Com si fos poc estan a la teva disposició els 365 dies de l’any i estan en capacitat de dur a terme buidatges d’urgència en menys de 24 hores.

buidatge de pisos

Així mateix, tenen un gran sentit de respecte i responsabilitat pel medi ambient, en aquest sentit, per evitar algun tipus de dany, porten tots els objectes retirats fins a abocadors o punts verds. En aquests espais són sotmesos a diferents tractaments amb la finalitat de reciclar o reutilitzar.

D’altra banda, en buidatge de pisos a Gurb, també tenen les condicions per atendre buidatges en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i quan es fa present la síndrome de Diògenes. Com a servei secundari, duen a terme tasques de neteja, pintura i desinfecció, sempre que així se sol·liciti.

Ara bé, totes i cadascuna de les prestacions o assistències sol·licitades han de ser cancel·lades. En contrast els preus són els més accessibles de tot el sector. Si vols obtenir el teu pressupost, solament ingressa a la seva pàgina web i allí omple el formulari. També pots comunicar-te als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Igual que visitar les oficines situades a Gurb, 08503. A més, lliuren factura quan finalitzen els seus serveis de buidatge.

Call Now Button