Buidatge de pisos La Floresta

Buidatge de pisos La Cuadra D´Agulladols
gener 31, 2017
Buidatge de pisos La Garriga
gener 31, 2017
Veure-ho tot

Necessites un buidatge? No ho pensis més i deixa tot el treball en mans de professionals capacitats, com a buidatge de pisos a La Floresta. Situats en la bella localitat del mateix nom, ells són una empresa de buidatge responsable, sòlida i compromesa amb els seus clients. De fet, ocupen la posició número 1 dins del sector.

El seu camp de treball són les cases, habitacions, garatges, xalets, pensions, pisos, parcel·les, oficines, restaurants, locals comercials, bars, col·legis, hospitals, hotels, naus industrials, fàbriques i empreses vàries.

Entre els objectes que retiren es troben electrodomèstics que estan danyats, màquines que ja no funcionen, mobles vells, parts electròniques i taulons. També, paper, cartró, fusta, plàstic, ferro, enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, roba, estris i catifes.

buidatge de pisos

Aquest servei de buidatge permet retirar tots aquests objectes que inquilins anteriors hagin deixat, per poder llogar una altra vegada o fins a vendre. Igual que tornar tot al seu respectiu ordre quan es produeixen reformes d’obres, incendis i inundacions i fins a la síndrome de Diògenes, el qual consisteix en l’acumulació d’objectes i escombraries sense control, arribant al punt d’envair espais per complet.

Entre altres coses, tots els objectes que buidat de pisos a La Floresta retira, són portats per ells mateixos fins a punts verds o abocadors amb la respectiva autorització. Allí reben el tractament adequat amb la finalitat de reciclar o reutilitzar, i d’aquesta manera no causar impactes negatius en el medi ambient.

És important esmentar, que estan disponibles els 365 dies de l’any i realitzen buidatges d’urgència en menys de 24 hores. Quant a les tarifes, tots els seus preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada servei ha de ser cancel·lat. També realitzen per a tu un pressupost, amb base en les teves necessitats.

Si vols obtenir-ho, solament ingressa a la pàgina web de buidatge de pisos La Floresta i allí completa el formulari, amb la informació sol·licitada, posteriorment ells t’ho enviaran. També és útil comunicar-se als seus nombres telefònics 93 450 37 48 o al 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a La Floresta, 25413. Fins al lliurament de la factura, durant la fi de les seves assistències.

Call Now Button