Buidatge de pisos Les Lombardes

Buidatge de pisos Les Gunyoles
gener 31, 2017
Buidatge de pisos La Manresana Dels Prats
gener 31, 2017
Veure-ho tot

Si busques un servei de desocupació, has de contactar immediatament a buidatge de pisos Les Lombardes, doncs ells són especialistes en aquesta àrea. Són l’empresa capdavantera en tot el sector i això es deu al seu excel·lent servei i la qualitat del seu treball.

Ells es dirigeixen per exemple, fins a espais com a pisos, cases, oficines, xalets, pensions, habitacions i parcel·les. Igual que espais de major grandària com a restaurants, bars, hotels, hospitals, col·legis, fàbriques i naus industrials. En aquests diversos llocs realitzen el retir de mobles vells, tot tipus d’andròmines, catifes, estris, roba, teles, taulons i electrodomèstics danyats.

Fins i tot extreuen parts de computadores que estan desactualitzades i màquines com a aires condicionats que estiguin danyades. També enderrocs, escombraries, paper, cartró, ferro, plàstic i fusta. És important el fet que buidat de cases a Les Lombardes s’encarrega de portar tots aquests objectes fins a punts verds o abocadors autoritzats.

Aquesta acció té la fi de reciclar reutilitzar i així contribuir amb la cura del medi ambient. Entre altres de les importants característiques d’aquesta empresa és que estan completament homologats, ja que posseeixen tots els certificats i permisos corresponents. Al mateix temps estan disponibles els 365 dies de l’any i fins a poder realitzar buidatges en condicions urgents, en menys de 24 hores.

buidatge de pisos

D’altra banda, ofereixen alguns serveis secundaris extra com a neteja, desinfecció i pintura, però han de ser sol·licitats de forma prèvia. També, es poden contractar en casos on sorgeixin incendis, inundacions i es presenti la síndrome de Diògenes, doncs tenen la capacitat de realitzar buidatges en aquestes circumstàncies.

Quant als preus, totes les seves tarifes són les més econòmiques i accessibles, a pesar que cada sol·licitud ha de ser cancel·lada. Per obtenir el pressupost de mà de buidatge de pisos a Les Lombardes, solament és necessari ingressar a la seva pàgina web i allí completar el formulari.

Altres alternatives són igualment senzilles i còmodes, es pot cridar als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar directament les oficines situades a Les Lombardes. Contacta’ls immediatament i comença a gaudir del seu excel·lent servei i atenció.

Call Now Button