Buidatge de pisos Mura

Buidatge de pisos Muntanyola
gener 30, 2017
Buidatge de pisos Navarcles
gener 30, 2017
Veure-ho tot

Realitzar un buidatge és molt necessari en diferents situacions com quan es duen a terme reformes d’obres i es requereix retirar tots els enderrocs. També, als moments on es desitja posar en venda o lloguer una propietat, doncs és vital extreure tots els objectes que inquilins anteriors van deixar en el lloc, per tot això buidatge de pisos a Mura és el millor.

Ells són una empresa de buidatge especialista i la número 1 en el sector, doncs posseeixen el personal professional i més capacitat per desenvolupar aquests serveis. A més que estan homologats i al dia amb tots els certificats i permisos que exigeixen les lleis i l’ajuntament per desenvolupar la feina de casa.

buidatge de pisos

Una vegada se sol·liciten, acudeixen fins a pisos, oficines, habitacions, garatges, xalets, restaurants, bars, col·legis, hospitals, hotels, locals comercials, empreses vàries, naus industrials i fàbriques.

Quant als objectes que retiren són mobles vells, taulons, roba, catifes, estris, parts de computadores, electrodomèstics que no serveixen i màquines fora de funcionament. També, enderrocs, escombraries, fusta, cartró, paper, ferro, plàstic i deixalles de jardineria.

Com si fos poc, estan disponibles els 365 dies de l’any i realitzen buidatges en menys de 24 hores, per respondre a sol·licituds d’urgència. Com a serveis extres realitzen labors de neteja, desinfecció i pintura, fins as fan presents en casos d’inundacions, incendis i la síndrome de Diògenes.

És important esmentar, que buidat de pisos a Mura té un gran sentit de la responsabilitat amb la cura del medi ambient i és per aquesta raó que porten tots els objectes retirats fins a punts verds on reben el tractament propici amb finalitats de reciclatge.

Al mateix temps, els seus preus són els millors del mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada, és a dir, que ofereixen els millors serveis de buidatge a canvi de preus insuperables, sens dubte que és una excel·lent combinació.

Així que si desitges accedir al teu pressupost, solament has d’ingressar a la seva pàgina web i allí omplir el formulari. També pots comunicar-te als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Mura, 08278.

Call Now Button