Buidatge de pisos Polinya

Buidatge de pisos Poblenou
gener 30, 2017
Buidatge de pisos Pontons
gener 30, 2017
Veure-ho tot

Una empresa amb bases sòlides i un concepte molt bé definit, quant a la qualitat de servei que desitja prestar és buidatge de pisos Polinya. Els seus principis es fonamenten en l’atenció integral a tots els seus clients, començant per un tracte personalitzat i la respectiva assessoria. La seva línia de treball es regeix per la puntualitat, responsabilitat i immediatesa.

Aquesta empresa es dirigeix fins a pisos cases, oficines, xalets, col·legi, hospitals, fàbriques, naus industrials, entre altres. Una vegada en el lloc realitzen el retir de neveres, cuines, rentadores o qualsevol altre electrodomèstic. També maquinàries que es troben fora de servei, com a aires condicionats danyats.

buidatge de pisos

Igual que mobles vells, roba, estris, catifes, restes de jardineria, escombraries, enderrocs i materials com a cartró, paper, ferro i plàstic. Sense importar la quantitat d’objectes o la grandària del lloc, no existeixen limitacions per a buidatge de pisos en Polinya. Tot el personal està molt bé capacitat i es comprometen en la resolució de qualsevol contratemps.

A més, que posseeixen les eines i mecanismes necessaris. Tots aquests factors, més els anys de treball, els han portat a reunir una gran experiència i a consolidar-se com el número 1 en tot el sector del buidatge. Són gent amb un gran compromís i completament homologats. Ja que compten amb tots els instruments necessaris per dur a terme.

En suma, tenen la capacitat d’oferir altres serveis secundaris com els de neteja, desinfecció i pintura. Que en diverses oportunitats van molt bé, per retornar l’aparença impecable i en perfectes condicions a diferents llocs. Això és molt útil especialment, en aquells casos en els quals es requereix llogar o vendre.

Com si fos poc, contractar els serveis d’aquesta empresa permet despreocupar-se per la destinació de tots els objectes retirats. Doncs són portats a llocs on reben el degut tractament, amb la finalitat d’evitar algun dany o lesió en el medi ambient. Aquests llocs són punts verds o abocadors autoritzats.

Al mateix temps ofereixen els preus més econòmics. Per obtenir el pressupost solament fa falta ingressar a la seva pàgina web i omplir el formulari, cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. O dirigir-se directament a Polinya, 08213.

Call Now Button