Buidatge de pisos Sant Bartomeu

Buidatge de pisos Sant Antoni De Vilamajor
gener 29, 2017
Buidatge de pisos Ripollet
gener 29, 2017
Veure-ho tot

Si penses llogar, vendre la teva propietat o dur a terme algunes reformes, necessites els serveis de buidatge de pisos Sant Bartomeu. Ells s’encarreguen de realitzar aquest treball, amb els millors resultats. Facilitant el dia a dia dels seus clients i tots aquells que recorren al seu servei. Doncs són una empresa molt sòlida i confiable.

Això es reflecteix que estan homologats i posseeixen els certificats i permisos corresponents. Tot el seu personal està degudament capacitat i per a cada tasca, compten amb un equip diferent. Com si fos poc, posseeixen el maneig dels materials, quant a la prevenció de la contaminació i impacte mitjà ambiental.

buidatge de pisos

És a dir, que tots els objectes retirats són portats fins a punts verds o abocadors. Allí són processats, de manera que puguin ser reciclats o reutilitzats. Entre aquests objectes destaquen els mobles, electrodomèstics, roba, estris, màquines que es troben fora de servei i catifes.

Igual que enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, fusta, paper, cartró i plàstic. Cal destacar, que els llocs on buidat de pisos Sant Bartomeu acudeix a retirar aquests articles són cases, oficines, pisos, pensions, restaurants, hotels, garatges, habitacions, bars, hospitals, naus industrials i fàbriques.

Sempre assisteixen, una vegada se’ls sol·liciti amb la major puntualitat i compromís. És per això que treballen els 365 dies de l’any, i fins a les 24 hores del dia. Especialment en els casos on es fa necessari el buidatge urgent.

Com a serveis secundaris, realitzen tasques de neteja i pintura. Quant als costos, cada servei contractat ha de ser cancel·lat, no obstant això amb els preus més accessibles del sector. Fins i tot, com a pas previ es pot sol·licitar un pressupost. Això a través de l’ompliment d’un formulari que es troba a la pàgina web de l’empresa.

També és vàlid acudir a les oficines, situades en Sant Bartomeu, 08503. Igual que comunicar-se a les línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Allí el personal sempre espera i està disposat a aclarir tots els dubtes. Cal destacar, que una vegada finalitzi el servei de buidatge, fan lliurament de la corresponent factura.

Call Now Button