Destrucció de documents privats

Servei de destrució de documents privatsTens molts documents vells que t’agradaria fer desaparèixer? No et preocupis, nosaltres ens ocupem de la seva destrucció amb el nostre servei de destrucció de documents privats amb total garantia.

Sempre que ho desitgis, un dels nostres operaris es desplaçarà al lloc on ens indiqui, recollirà tots els documents que desitgi destruir i procedirà a la seva destrucció de forma segura.

Ha de tenir en compte que la informació confidencial en les empreses està a l’ordre del dia. És per això, que a tot moment es maneja una gran quantitat d’informació confidencial i sensible que és possible que desitgi destruir. Aquesta informació pot estar continguda en diferents suports, com són en paper o en digital. Per això, amb el nostre servei de destrucció de documentació privada acatem la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals per garantir la satisfacció i confiança amb tota la nostra professionalitat.

Si ho desitja pot sol·licitar-nos pressuposat trucant-nos per telèfon o demanant-nos pressupost pel nostre formulari de contacte. Disposem d’un local per a atenció a clients mitjançant cita prèvia.

 

 
Si ho desitja pot demanar un pressupost personalitzat pel seu encàrrec

Consulta tots els nostres serveis

Desitja pressupost personalitzat? Contacti’ns a través de les següents vies:

Acuidin a la nostre oficina amb cita prèvia: Passatge Llívia, 60. Barcelona.

Call Now Button