Gestió de propietats i mobles

Gestió de propietats i moblesSabem en la nostra empresa de buidatges que és important la gestió per deixar un pis en perfectes condicions. És per això, que t’oferim el servei que millor es pot ajustar a les teves necessitats.

Preparació del pis per al seu ús posterior

Al cap i a la fi, l’important és realitzar un buidatge, ens ocupem de retirar tots els mobles que puguin no ser necessaris en cas que es vulgui llogar o vendre el pis. Ens ocupem del seu retir i portar-los al lloc corresponent.

Un altre punt important és realitzar la neteja completa de la llar. Ens encarreguem d’escombrar, fregar, i netejar i posteriorment pintar el que sigui necessari per poder deixar un pis amb bona presència perquè la futura persona que ho vegi obtingui una bona impressió d’aquest.

Els nostres serveis estan destinats perquè no deguis preocupar-te per RES. Nosaltres fem tots els tràmits que necessitis, oferint una qualitat de servei que valgui les hores que t’hauràs de despreocupar. Et lliurarem les claus en mà amb tot solucionat perquè puguis viure tranquil.

Si ho desitges, pots sol·licitar més informació addicional sobre els nostres serveis a l’apartat de contacte i t’oferirem un pressupost sense compromís. T’atendrem en les nostres oficines sempre amb cita prèvia, o mitjançant el nostre telèfon d’atenció al client, disposem de Whats App. Confia en nosaltres.

 
Si ho desitja pot demanar un pressupost personalitzat pel seu encàrrec

Consulta tots els nostres serveis

Desitja pressupost personalitzat? Contacti’ns a través de les següents vies:

Acuidin a la nostre oficina amb cita prèvia: Passatge Llívia, 60. Barcelona.

Call Now Button