Servei complementari de neteja

Serveis de netejaUn dels nostres serveis complementaris al buidatge és el servei de neteja. Ens ocupem de gestionar la neteja de tot, ja sigui un pis, local, apartament, nau industrial, etc. D’aquesta forma, el client mai deurà preocupar-se per res per les taques o brutícies que puguin venir de la retirada de mobles.

Donem diverses possibilitats al client. El client té l’opció de contractar aquest servei addicional a la retirada de mobles abans o després del servei principal. D’aquesta forma, en cas que a mesura que avanci el treball es pugui observar que fa falta, sempre pot contractar el servei bàsic per a la zona i poder deixar una presentació amb una mínima qualitat de cara a possibles visitants o clients del negoci.

Aquest servei està destinat tant per a particulars com per a negocis i empreses.

Entre la nostra àmplia gamma de serveis que oferim per a la neteja, trobem que oferim servei a:

  • Per a la llar, amb servei de vidres i terres.
  • Per a comunitats.
  • Per a empreses, oficines, locals comercials i hotels.
  • Per a la industria.
  • Per a fi d’obra.
  • Etc.

Si ho necessites oferim un servei puntual, com és el cas en cas que sigui necessari per al complement dels buidatges.

Que garanties obtens amb el nostre servei

Sempre usarem productes de qualitat. Cuidem les propietats dels nostres clients com si fossin nostres. És per això, que usar productes d’alta qualitat per evitar desperfectes posteriors o deterioracions és molt important. D’aquesta forma, aconseguim treballar sempre de manera segura i oferint una confiança per al client amb un valor afegit. Oferim un servei ràpid i econòmic. NO li cobrarem per alguna cosa que NO hàgim fet. És a dir, mai ens inventarem conceptes varis. Li oferirem un pressupost tancat en el qual s’inclouran totes les despeses, per la qual cosa no deurà abonar ni un euro més. Desitgem que el nostre client se senti satisfet amb el nostre servei. No ho dubti més i consulti la nostra secció de contacte per sol·licitar pressupost sense compromís.

Si ho desitja pot demanar un pressupost personalitzat pel seu encàrrec

Consulta tots els nostres serveis

Desitja pressupost personalitzat? Contacti’ns a través de les següents vies:

Acuidin a la nostre oficina amb cita prèvia: Passatge Llívia, 60. Barcelona.

Call Now Button