Petita reforma

Servei per a obra i petita reformaEn la nostra empresa a més del servei de buidatge oferim també un servei addicional de petites reformes per a la llar. En elles podem fer petits arranjaments que siguin necessaris a qualsevol casa i oferir totes les solucions necessàries.

Aquests serveis complementaris els podem trobar que es troben destinats principalment a clients que han realitzat un buidatge del seu local o habitatge. Estem parlant de clients que es trobin amb petits desperfectes que eren ocults a simple vista per l’acumulació de mobles i necessiti solucionar-los per procedir a donar-li un ús al lloc.

Així, el nostre equip compost per professionals experts amb una àmplia experiència en el sector, després de revisar la situació en la qual es trobi tot realitzarà la valoració oportuna en funció del que desitgi el client per a les seves necessitats.

Dintre de la nostra gama de serveis podem trobar:

  • Instal·lació de parquet en el sòl.
  • Reparació d’instal·lació elèctrica a la casa.
  • O el que necessiti per al seu habitatge.

Si ho necessita se li farà un petit pressupost de tot el que desitgi realitzar amb la fi que després del buidatge de mobles pugui deixar el seu habitatge o local tal com desitja llest per al seu ús final. Li oferim solucions globals a qualsevol imprevist que pugui tenir. Confiï en la nostra seguretat com a empresa certificada.

Si ho desitja, pot sol·licitar pressupost a través del formulari que trobarà al final d’aquesta mateixa pàgina o contactar-nos a través de la secció de contacte cridant-nos per sol·licitar cita prèvia en les nostres oficines. Estarem encantats d’atendre-li i oferir-li l’ajuda que necessita.

 
Si ho desitja pot demanar un pressupost personalitzat pel seu encàrrec

Consulta tots els nostres serveis

Desitja pressupost personalitzat? Contacti’ns a través de les següents vies:

Acuidin a la nostre oficina amb cita prèvia: Passatge Llívia, 60. Barcelona.

Call Now Button