Sindrome de dióngenes

Residus especials i síndrome de diógenesOferim un servei de neteja per als problemes causats per la síndrome de Diògenes a causa de l’acumulació d’escombraries al domicili. Aquest és un problema el qual veiem cada vegada més freqüent en la nostra societat i necessitem a un equip amb la protecció adequada per poder realitzar el treball. És necessari protegir-se a causa de la gran quantitat de bacteris i malalties que es poden acumular i propagar-se.

En què consisteix la síndrome de Diògenes

Aquest és un trastorn del comportament humà afectat principalment en les persones majors. En moltes ocasions provoca un símptoma d’exclusió social per a la persona que ho sofreix, i crea un increment de malestar social als seus veïns i éssers propers, hagut de per problemes d’olors o plagues d’insectes.

Com se li pot ajudar

síndrome de DiògenesEl més important és començar amb el buidatge i la neteja de l’habitatge. Deurem desfer-nos de totes les andròmines inútils i vells que no interessin. En moltes ocasions deurem desinfectar el lloc per evitar possibles plagues d’insectes o animals rosegadors, com poden ser rates, paneroles o qualsevol tipus de plaga que puguin introduir-se en la llar. Després de tots els procediments que seguim per realitzar la retirada del que no interessa deixant l’habitatge en perfecte estat perquè pugui tornar a ser habitable.

És important concretar que aquest tipus de servei requereix cita prèvia, a causa que és necessari d’un equip especial perfectament habilitat amb productes especials i protecció per evitar qualsevol tipus de problemes durant el treball. Si ho desitges, pots sol·licitar cita prèvia a través del nostre formulari o trucant-nos per telèfon i t’atendrem amb molt gust.

Si ho desitja pot demanar un pressupost personalitzat pel seu encàrrec

Consulta tots els nostres serveis

Desitja pressupost personalitzat? Contacti’ns a través de les següents vies:

Acuidin a la nostre oficina amb cita prèvia: Passatge Llívia, 60. Barcelona.

Call Now Button