Buidatge de pisos a Sant Feliu De Lluelles

Buidatge de pisos a Sant Feliu De Codines
gener 29, 2017
Buidatge de pisos a Sant Feliu Del Raco
gener 29, 2017
Veure-ho tot

Ja no et preocupis pel buidatge de la teva propietat, deixa-ho tot en mà dels millors, solament has de contractar els serveis de buidatge de pisos a Sant Feliu De Lluelles, una empresa amb gran compromís, responsabilitat i la millor atenció cap als seus clients, és per aquestes raons que són el número 1 en el sector.

En primer lloc, són una empresa homologada, amb els corresponents certificats i permisos al dia, a més del personal millor capacitat i amb plena disposició a proporcionar respatller i assessoria a qualsevol moment. Doncs es troben treballant els 365 dies de l’any i fins a realitzar el buidatge en menys de 24 hores, per resoldre casos d’urgència.

Els espais on s’exerceixen són cases, oficines, habitacions, pisos, garatges, xalets, pensions, parcel·les, restaurants, hospitals, hotels, col·legis, bars, fàbriques i naus industrials. D’allí retiren mobles vells, andròmines, estris, catifes, roba, màquines fora de funcionament, electrodomèstics danyats, taulons, enderrocs, escombraries i deixalles de jardineria.

buidatge de pisos

També cartró, paper, ferro, plàstic i fusta, tot això és portat fins a punts verds perquè després de ser sotmesos a certs tractaments, puguin ser reciclats i així evitar el dany al medi ambient.

Com a serveis secundaris realitzen tasques de neteja, pintura i desinfecció, encara que han de ser prèviament sol·licitats. Aquests van perfectes en casos d’inundacions, incendis, reformes d’obres i quan es manifesta la síndrome de Diògenes, doncs buidat de pisos a Sant Feliu De Lluelles també desocupa propietats en aquests casos.

Quant als preus, aquesta empresa de buidatge és extraordinària, a pesar que cada sol·licitud o assistència ha de ser cancel·lada, tots els seus preus són els més econòmics del mercat. Si desitges realitzar el teu buidatge de la mà d’aquest grup, necessites un pressupost i ells ho fan amb base en les teves necessitats o exigències.

Solament ingressa a la seva pàgina web i completa el formulari que allí es troba, també és vàlid que et comuniquis als nombres 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitis les oficines situades a Sant Feliu De Lluelles, 08198. Allí tot el personal et brindarà la millor assessoria i respondrà qualsevol dels teus interrogants.