Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Can Serra Y Padro

Un aliat es fa indispensable en aquells casos on la desocupació és una necessitat, i encara que existeixen moltes opcions, el millor és buidatge de pisos Ca Serra I Padro. No existeix comparació per als seus serveis i es pot comptar amb ells a qualsevol moment, doncs sempre estan per servir.

Les seves principals característiques són el compromís i l’eficàcia, els seus objectius més importants són el tracte directe i personalitzat amb els seus clients més la solució a qualsevol dels problemes que ells puguin tenir quant a la desocupació. Es desemboliquen en espais com a cases, pisos, parcel·les, xalets, pensions i oficines.

Igual que en bars, hospitals, restaurants, col·legis, hotels i espais de majors dimensions com a naus industrials, fàbriques i empreses vàries. Pel que fa als objectes que buidat de pisos en Ca Serra i Padro retira, es troben els mobles vells, andròmines, estris, neveres, cuines, rentadores i qualsevol electrodomèstic que es trobi fos de servei.

buidatge pisos can serra y padro

Fins i tot, retiren teles, roba, catifes, deixalles de jardineria, enderrocs, paper, cartró, plàstic i fusta. D’altra banda, si es tracta de reformes d’obres o accidents naturals tals com a inundacions o incendis també ofereixen els seus serveis de buidatge, fins a quan es presenta la síndrome de Diògenes ells estan allí.

Un dels seus millors característiques és que buidat de cases en Ca Serra I Padro és una empresa homologada, doncs posseeix tots els requisits, certificats i permisos necessaris. Cal destacar, que treballen els 365 dies de l’any i tenen capacitat de realitzar buidatges d’urgència, en menys de 24 hores. Els seus preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada prestació ha de ser cancel·lada.

Entre altres coses, tenen una gran responsabilitat en temes ambientals, ja que porten el retirat fins a abocadors o punts verds. Com a tasques secundàries, brinden labors de neteja, desinfecció i pintura.

Si desitja obtenir el pressupost amb base en les seves necessitats, solament ha d’ingressar a la pàgina web de l’empresa i allí omplir el formulari, proporcionant la informació sol·licitada. També es poden visitar les seves oficines, situades en Ca Serra I Padro o cridar directament als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Call Now Button