FAQ’s | Preguntes i respostes sobre la nostra empresa

Tens preguntes sobre la nostra empresa. En aquesta secció podràs trobar resposta a preguntes bàsiques del nostre treball o sobre com treballem.

Qui som?
Som una empresa de buidatges que opera a Barcelona durant més de 10 anys. Ens trobem acreditats per l'agència de residus de Catalunya amb certificats en regla homologats. El nostre nombre de targeta de transportista oficial és T-3401.
On ens pots trobar?
Sempre que desitgis localitzar-nos podràs trobar-nos en el nostre local situat al carrer Passatge de Llívia, 60, a Barcelona. Podràs reunir-te amb nosaltres sempre que ho desitgis concretant cita prèvia.
Sol·licita cita prèvia
En què zones treballem?
Treballem en tota la zona de la província de Barcelona, podent desplaçar-nos a tots els pobles del voltant.
Consulta els nostres serveis
On puc veure opinions d'altres clients?
Òbviament en portar prop de 10 anys treballant el sector disposem de molts clients satisfets. Per això, si ho desitges pots llegir opinions de clients a la nostra pàgina de Facebook o en el nostre perfil de Google Plus on ens deixen valoracions positives.
Sol·licita cita prèvia
Es treballa gratis?
No, nosaltres no treballem gratis. Existeixen altres possibles empreses que treballen a la vora de la llei i no paguen impostos en treballar de forma il·legal, llançant després els mobles en descampats, jugant-se una possible multa tant per al client com para qui llança els mobles. Per això, nosaltres devem assumir les taxes i impostos de poder treballar amb l'agència de residus de Catalunya i per això no podem treballar gratis. Tot el nostre treball ho cobrem.
Quant dura un buidatge?
No hi ha un temps estipulat. La durada dependrà del volum de treball. El mínim sol ser 1 hora. Encara que en menys de 24 hores sol estar tot realitzat.
Amb quant temps haig de demanar cita?
Com a mínim deurà contactar amb nosaltres 24 hores abans de realitzar el buidatge perquè puguem fer-li un pressupost personalitzat i puguem gestionar als empleats i a la flota de camions.
És necessari que estigui personalment?
Necessari pròpiament no és, però si recomanable. D'aquesta forma ens assegurem que sempre retirarem els mobles que el client desitgi.
Realitzen una neteja i pintat posterior al buidatge?
Sí, si el client ho desitja, després de realitzar el buidatge podem netejar la zona i en cas que sigui necessari també donar-li una primera capa de pintura per deixar-ho presentable.
Que tipus de mobles retiren?
Retirem tot tipus de mobles i electrodomèstics. Si ho desitges, et recomanem que visitis la nostra secció de recollida i en cas de dubtes pots trucar-nos per telèfon.
Que recollim
Treballeu amb materials tòxics o contaminants?
No, no treballem amb aquest tipus de materials. Si ho desitges pots consultar en la nostra secció que recollim tot el que podem o no podem recollir.
Que NO recollim
Call Now Button