Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

10 consells creatius per a deixar la teva casa ordenada i com nova

Quan et mudes a una nova casa, és natural que vulguis fer-la teva. Però mentre t’ocupes de la renovació, tingues en compte aquests 10 consells creatius per a deixar la teva casa ordenada i com nova. Seguint aquests consells, podràs crear una llar que sigui còmode i acollidor. Feliç mudança!

Tira totes les teves revistes i periòdics vells

Tothom odia veure els periòdics i les revistes ficats en tots els espais disponibles de la seva casa. Encara que puguin semblar una forma ràpida i fàcil de desordenar-se, tirar-les pot ajudar a millorar l’aspecte general de la teva casa. Aquí tens alguns consells que t’ajudaran a desfer-te de revistes i periòdics vells sense crear un mal de cap pel desordre:

1. Comença pels articles més fàcils de rebutjar. Les revistes i periòdics senzills solen ser fàcils de reciclar o donar. Pot valer la pena conservar les revistes de jardineria o esports, ja que solen contenir consells útils o inspiradors per al jardiner o l’esportista de la teva vida.

2. Si és possible, cerca entre les teves revistes i periòdics vells abans de tirar-los. Moltes publicacions inclouen ara versions digitals dels seus articles, a les quals pots accedir a través de la seva pàgina web o mitjançant una aplicació en el teu telèfon intel·ligent. Si és possible, cerca primer en les versions digitals per a veure si hi ha alguna cosa que necessitis o vulguis guardar.

3. Neta el desordre de la teva oficina o estudi. Per molt organitzat que intentis estar, sempre hi ha un petit desordre que aguaita en el fons dels teus calaixos, arxivadors i escriptori. Buida qualsevol moble o prestatgeria extra per a crear una sensació de major amplitud i obertura. Tira les revistes o periòdics vells que ja no necessitis per a crear més espai per als objectes importants o útils de la teva casa.

4. Tria una habitació de la teva casa i centra’t en desordenar aquest espai. Pot ser el saló, la cuina o el dormitori, la qual cosa s’adapti al teu horari i estil de vida. Si la tasca et sembla massa aclaparadora, divideix-la en trossos manejables; per exemple, tria un dia a la setmana per a centrar-te en desordenar una zona de la casa.

5. No t’oblidis del teu cotxe! Les revistes o periòdics que portis a la teva casa han de col·locar-se en un lloc segur i fora de la vista mentre no estiguis en ella (possiblement en la part posterior del cotxe/furgoneta). Això és especialment important si tens nens petits o mascotes

Buida el teu armari donant o donant entenimentada

Cada vegada és més freqüent que la gent doni la seva roba no desitjada a la beneficència o que doni corda als seus armaris. Encara que aquest procés pot portar molt de temps, també pot ser beneficiós per al teu compte bancari. En donar la teva roba a la beneficència, pots desfer-te dels articles que ja no utilitzes i alliberar espai en el teu armari. A més, reduir el teu guarda-roba pot ajudar-te a mantenir-te organitzat i dins del pressupost. Amb una mica de creativitat, pots convertir la teva liquidació en una oportunitat per a refer el teu armari amb estil. Aquí tens 10 consells creatius per a deixar la teva casa ordenada i com nova:
1. Experimenta amb diferents grandàries, teixits i estils d’estampat. Dona tot el que no et serveixi o ja no reflecteixi el teu estil.
2. Les botigues de roba usada ofereixen descomptes i enviaments gratuïts en articles poc usats, la qual cosa les converteix en un lloc ideal per a trobar grans ofertes en articles bàsics de marca.
3. Els programes de reciclatge solen acceptar roba que s’ha usat una o dues vegades.
4. Si et sents enginyosa, sempre pots convertir la teva roba vella en una cosa nova! Reclutar a amics i familiars perquè t’ajudin a cosir o altres projectes de costura també pot ser gratificant.
5. Dona a una botiga de segona mà o a un centre comunitari. No hi ha major sensació que saber que la teva roba està ajudant als necessitats.
6. Dona a una causa o recicla la teva roba per a convertir-la en articles com a coixins o bosses. No deixis que un article bonic es malgasti.
7. Ofereix els teus articles a un veí o amic pròxim que pugui utilitzar-los.

8. Embeni els teus articles en eBay o en un altre lloc web de subhastes. Assegura’t d’incloure fotos detallades i els comentaris dels millors postors per a protegir-te.
9. Regala els teus objectes a persones que puguin utilitzar-los. Ja sigui un amic, un familiar o un conegut, les seves vides s’enriquiran gràcies a això!
10. Que Déu et beneeixi! Si no pots trobar una altra forma creativa d’utilitzar aquests

Organitza els armaris i calaixos de la teva cuina

Amb l’arribada dels mesos d’estiu, molta gent necessita algunes formes ràpides i senzilles de posar en ordre la seva casa per a la llarga temporada de calor que s’aveïna. Una de les formes més senzilles de mantenir la teva casa amb el millor aspecte és organitzar els armaris i calaixos de la cuina. Si dediques uns minuts a la setmana a guardar tots els utensilis de la casa, podràs mantenir la teva cuina desordenada i sense desordre durant tota la temporada. I el millor? Netejar aquests armaris i calaixos una vegada a la setmana pot ser molt divertit, ja que et sorprendran tots els tresors ocults que descobriràs. Així que assegura’t de donar a la teva cuina un canvi d’imatge aquest estiu seguint uns senzills consells.

Escombra i frega els teus sòls

Si la teva casa sembla haver estat escombrada i fregada, és hora de donar-li un respir. Amb uns senzills trucs, pots desempolsar, higienitzar i desordenar la teva casa sense contractar un conserge. En primer lloc, comença amb un moviment d’escombratge. Escombra darrere dels mobles, sota els electrodomèstics i al llarg de les vores del sòl. A continuació, recull les restes de catifa o saca l’aspirador i passa-ho per les vores de les parets i els sòcols. Aspira qualsevol abonyegadura o racó, i assegura’t d’entrar en els armaris i darrere dels mobles. Finalment, aspira la brutícia o les escombraries de l’interior de les habitacions, i neta totes les superfícies amb una tovalloleta antibacteriana o un esprai desinfectant. Seguint aquests senzills consells, podràs mantenir la teva casa com a nova sense necessitat de contractar un assistent.

Lava totes les teves finestres i cortines

Rentar totes les finestres i cortines pot ser laboriós, i pot ser molt difícil mantenir el passadís o el bany amb un aspecte ordenat quan hagis acabat. No obstant això, hi ha alguns consells senzills que pots utilitzar per a deixar la teva casa com a nova fins i tot després d’haver acabat de rentar totes les finestres i cortines. En primer lloc, prova d’utilitzar un drap de microfibra per a netejar tots els racons i superfícies de l’interior de la teva casa. Això ajudarà a evitar que es formin conillets de pols, que poden fer que la teva casa sembli bruta molt ràpidament. També has d’eliminar qualsevol tros de pelussa o pèl dels llums o els interruptors de la llum amb un tros de tela neta. Finalment, escombrar o aspirar el sòl pot ser una bona manera d’eliminar la pols o la brutícia solta abans de rentar les finestres. Seguint aquests senzills consells, pots assegurar-te que la teva casa romangui neta i ordenada fins i tot després d’haver acabat de rentar totes les finestres i cortines.

Neta la teva casa de dalt a baix

Tenir una casa neta és una mica més que una qüestió d’aparença: es tracta de tenir menys frustracions i millors nivells d’energia. Un entorn net no sols et dona una sensació de benestar, sinó que també pot ajudar-te a gaudir més del temps que passes a casa. Per a buidar la casa del desordre i donar-li la neteja a fons que es mereix, hi ha alguns consells senzills que poden ajudar.

Comença amb un aspirat a fons per a eliminar la brutícia, els pèls i altres restes del sòl. A continuació, pren-te un o dos minuts per a netejar totes les superfícies amb un mocador de paper o un drap de microfibra, eliminant qualsevol excés de líquid o residu de menjar. Finalment, utilitza un drap humit per a tornar a netejar totes les superfícies, a fi d’eliminar les ratlles o les empremtes dactilars. Amb una mica de dedicació, pots assegurar-te que la teva casa es mantingui ordenada i en bon estat durant anys.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button