Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

10 consells per deixar ordenada la terrassa

La terrassa és un dels espais que requereix major atenció, encara que la veritat és dels més oblidats, en moltes ocasions acaba sent un lloc per deixar els trasts, tot com a conseqüència de la falta d’ordre.

limpieza terraza

La terrassa ha de ser aquest racó de la casa destinat al gaudi, a la relaxació i al descans, són llocs ideals per compartir amb la família o els amics una tarda xerra o simplement una tassa de te o cafè en l’hivern o una rica llimonada en l’estiu. Perquè sempre llueixi ordenada i en les millors condicions, a continuació 10 molt útils consells:

  1. Netejar amb freqüència, el sòl s’ha d’escombrar i fregar prenent en compte les característiques dels seus materials. L’aigua amb vinagre és molt útil i en cas de ser rajoles de fang, convé aplicar un protector.
  2. Si la terrassa té petites dimensions, el millor és apostar per les taules i cadires plegables, aquestes permeten un millor ús de l’espai i fa que llueixi ordenat.
  3. Triar adequadament els materials del mobiliari, de manera que es puguin apilar, tapar i situar en algun racó de la terrassa i es vegi sempre ordenat.
  4. Si es tenen coixins, cal mantenir-los en el seu lloc, no deixar-los escampats per tot el lloc. Un gran consell és tenir cistelles prop de la porta per allí posar les mantes i coixins, resulta molt pràctic perquè es prenen per sortir i se situen allí de nou en deixar la terrassa.
  5. Tenir baguls o llocs d’emmagatzematge similars per guardar les ombrel·les i altres accessoris, a més de l’ordre donarà un toc decoratiu molt especial a la terrassa.
  6. Mantenir les catifes netes és vital perquè tot es vegi ordenat.
  7. Amb els canvis de les estacions, revisar les plantes, desfer-se d’elles quan estiguin seques.
  8. Anar amb compte amb els plats per al reg de les plantes, és clau evitar els desastres.
  9. Cada estació marca certes condicions per a les terrasses, és fonamental netejar i cuidar cada element allí perquè es vegin perfectes, per exemple, netejar les taques de les jardineres de pedra amb bicarbonat, netejar, escatar i pintar les cadires de ferro forjat, humitejar sovint i aplicar vernís incolor als mobles o cobrir les pèrgoles amb oli per a fustes.
  10. No utilitzar la terrassa com a emmagatzematge de trasts.
Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button