Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

10 consells per deixar ordenat el menjador

El menjador és un espai de summa importància, és el punt de trobada de la família per compartir els aliments, enfortir els vincles i mantenir la unió. És també l’escenari de les celebracions més importants i l’espai on es rep als convidats per compartir moments únics.

Al mateix temps, el menjador també pot ser un espai de caos, doncs és molt comú que sigui el lloc on tots deixen diversos objectes com a revistes, llibres, bosses, claus, lents, entre altres. Simplement sol ser on s’abandona tot, però per canviar això i mantenir-ho en perfecte ordre és qüestió de seguir alguns consells.
1. Assignar llocs a la casa per a cada objecte, per exemple, posar un lloc per a les claus, un penja-robes per a les bosses i abrics.
2. No decorar en demasía la taula, es pot posar una safata amb fruites que al mateix temps sigui funcional, o una tovallonera o algun altre accessori similar.
3. Triar una grandària adequada de la taula segons les característiques o mesures de l’espai, això és fonamental perquè la zona llueixi en ordre.
4. Situar la taula en un lloc còmode que no interfereixi o resulti com un obstacle en tot l’espai.
5. Mantenir les cadires alineades, deixar-la en el seu lloc cada vegada que es deixa el lloc.
6. Recórrer a les prestatgeries o armaris, són molt útils per deixar les copes, coberts i tota la vaixella en general. A més que permet que tot llueixi en perfecte ordre, és una forma de tenir tot a l’abast.
7. Una vegada es finalitzi qualsevol menjar, recollir tots els plats i portar-los a la cuina per netejar-los immediatament.
8. Netejar la superfície de la taula a tot moment i mantenir-la sense residus de menjar o qualsevol altre material.
9. Jugar amb els objectes decoratius que es troben al voltant, s’han de posar de forma intel·ligent per no obstaculitzar la circulació i aconseguir que es vegi tot el conjunt en harmonia.
10. Si a vegades s’usa la taula com a superfície de treball, deixar tots els accessoris o articles en el seu lloc.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button