Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Abrera

Una manera que facilita l’estalvi en temps i diners a moltes persones és el buidatge de pisos a Abrera. Perquè compta amb professionals disposats que s’encarreguen de forma responsable de desmuntar, separar i/o classificar residus. Tant en habitatges, locals o pisos complint amb data programada per fer un tractament eficient.

També, inclou el transport dels residus fins a l’abocador adequat o a centres de reciclatge. És un aspecte a acordar amb cada client depenent de les característiques dels productes a traslladar. Perquè són un equip totalment compromès amb la salubritat en les comunitats. Així com també, amb les accions amigables amb el medi ambient.

És per això, que des que s’inicia la recollida de mobles buidatge de pisos a Abrera. Està compromès amb cerciorar-se que tots els materials que són reciclables tinguin aquesta destinació biodegradable. Fomenten la cultura ambiental, conscients de la seva importància com una prioritat de la societat actual.

buidatge pisos abrera

En particular el buidatge d’immobles i realitzar el servei per a magatzematge en un traster es fa en tot el territori nacional. D’una forma ràpida, econòmica i garantida. Som una empresa de buidatge homologada que treballa per complir el que el client necessita. Comptem amb un equip humà capacitat, les eines i materials necessaris per escometre qualsevol buidatge sense importar la grandària del local.

Estem situats a Abrera, codi postal 08630, contacti’ns al telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Els nostres operadors gustosament li facilitaran tota la informació sobre els nostres serveis de buidatge. També pot contactar-nos utilitzant el formulari per sol·licitar pressupost situat a la nostra pàgina web.

Visiti les nostres oficines, allí rebrà tota la informació i assessoria que necessiti, els nostres pressupostos són gratuïts i tancats. El que li garanteix que no hi haurà cap augment en els preus del servei acordat. Som l’única empresa de buidatge de locals que ofereix aquesta garantia.

Els serveis que es gestionen es duen a terme de forma professional, ja que som una empresa transparent i responsable. Que emet factures legals per tots els treballs realitzats, la qual cosa evita inconvenients i contratemps al client. Tots els treballs realitzats són garantits, però cal destacar que cada treball té un cost específic.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button