Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Aiguafreda

Quan es requereix un servei de buidatge, sempre es pensa que ha de brindar resultats ràpids i efectius, s’espera que pugui resoldre qualsevol possible inconvenient i que per descomptat, tingui els millors preus. Si et trobes en la bella localitat d’Aiguafreda, pots tenir tots aquests beneficis amb buidatge de pisos a Aiguafreda.

Ells són l’empresa capdavantera en aquesta branca i això es deu a importants raons, en primer lloc, estan completament homologats i compten amb tots els certificats i permisos corresponents al marc de les lleis i l’ajuntament. Així mateix, compten amb un equip molt bé capacitat per a cada tasca.

A més, la seva atenció és directa i personalitzada, així que els seus clients a tot moment reben l’assessoria i respatller necessaris per aclarir qualsevol dubte i sentir-se en total confiança. Sempre estan disposats a servir i és per aquesta raó que treballen els 365 dies de l’any. Fins i tot, si en alguna circumstància requereixes d’un buidatge d’emergència, ells poden fer-ho sense problema.

buidatge pisos aiguafreda

Ara bé, una vegada els contactis arriben fins a la teva casa, pis, oficina, xalet, habitació, garatge, parcel·la, pensió, restaurant, hotel, hospital i col·legi. També atenen llocs com a naus industrials, fàbriques i empreses vàries.

D’allí retiren diversos objectes, entre els quals es troben mobles vells, taulons, teles, catifes, roba, andròmines, estris i deixalles produïdes en treballs de jardineria. D’igual manera extreuen cartró, paper, fusta, plàstic, enderrocs, escombraries, electrodomèstics danyats, màquines fora de funcionament i computadores desactualitzades.

Com si fos poc, poden realitzar tasques de neteja, desinfecció i pintura per aportar una millor aparença als espais. Encara que aquests són serveis secundaris i han de ser prèviament sol·licitats. De qualsevol forma són molt propicis en casos d’incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes, on també realitzen buidatges.

Els costos de buidatge de pisos a Aiguafreda són els més baixos de tot el mercat, si desitges el pressupost amb base en les teves necessitats, solament completa el formulari que es troba a la web de l’empresa. També pots visitar les oficines a Aiguafreda, 08591 o cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button