Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos L´Alou

Realitzar la desocupació d’un espai pot ser molt senzill, quan es compta amb l’excel·lent respatller de buidatge de pisos L´Alou. En ells es percep la vocació de servei, el compromís amb els seus clients i la major responsabilitat. Són indiscutiblement, la millor opció per desocupar qualsevol propietat.

Entre les seves característiques destaca que estan completament homologats, doncs posseeixen tots els certificats i permisos necessaris, segons l’establert per les lleis i els ajuntaments. Posseeixen un excel·lent equip de professionals que ofereixen la millor atenció a tot moment i fan que els seus clients se sentin tranquils i en confiança.

També, tenen total disponibilitat els 365 dies de l’any i poden fer buidatges en menys de 24 hores, per respondre a sol·licituds d’urgència. Els espais que desocupen són cases, pisos, xalets, habitacions, garatges, pensions, parcel·les, restaurants, bars i col·legis. També llocs de major grandària com a hotels, hospitals, naus industrials i fàbriques.

En tots aquests realitzen el retir d’objectes com a mobles, electrodomèstics danyats, màquines fora de servei, taulons i catifes. També, teles, roba, enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

buidatge de pisos

És de summa importància precisar, tot és portat fins a punts verds o abocadors amb la finalitat que obtinguin el tractament indicat i puguin ser finalment reciclats. Així mateix, tenen capacitat de prestar els seus serveis de buidatges en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i la síndrome de Diògenes.

Com a prestacions extra, netegen, desinfecten i pinten, per deixar els immobles en les seves millors condicions, si el client així ho sol·licita. Pel que fa als preus, buidat de pisos en L´Alou ofereix els més accessibles i econòmics del mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada íntegrament.

Per obtenir el pressupost, solament s’ha de completar el formulari que es troba al portal web de l’empresa. També és igualment vàlid cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en L´Alou. Sense importar la via de comunicació triada, en totes, el personal sempre està disposat a brindar la més completa informació.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button