Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Alpens

En la bella localitat d’Alpens, dur a terme treballs de buidatge, és una de les accions més senzilles. Això es deu al fet que allí es troba una de les millors empreses d’aquest sector, buidatge de pisos a Alpens. El seu compromís, qualitat i excel·lència són dels millors, a més de que els seus serveis són inigualables.

En primer lloc, compten amb els certificats i permisos corresponents, així que són una empresa homologada. Una altra de les seves fortaleses és que tot el seu personal són professionals amb una capacitació adequada, manegen cada procediment en suma a les eines, de la manera correcta i segura per a tots.

En afegiment, els seus serveis de buidatge són prestats en cases, oficines, pisos, garatges, pensions, col·legis, hospitals, hotels, fàbriques, restaurants, naus industrials, col·legis, bars, entre uns altres. Entre els objectes que retiren es troben roba, catifes, andròmines, estris, mobles, electrodomèstics que no funcionen i màquines inservibles.

buidatge pisos alpens

Així mateix tot és portat fins a punts verds per al seu reciclat, evitant així causar qualsevol impacte negatiu en el medi ambient. Com uns altres dels seus serveis, encara que en menor importància, es troben les labors de neteja, desinfecció i pintura. Tot això permet facilitar els processos o negociacions, en casos de lloguer o vendes dels immobles.

El servei de buidatge de pisos Alpens, està disponible durant els 365 dies de l’any, i fins i tot realitzen buidatges en menys de 24 hores, així que si el teu és una urgència, ells són els indicats. Quant a les tarifes, cada servei sol·licitat ha de ser cancel·lat, en contrast totes les sumes són els més baixos del mercat.

Cal destacar, que una vegada finalitzades les labors, l’empresa fa lliurament de la corresponent factura. També brinden assessoria i el pressupost segons els requeriments personals. Aquest procediment és realment senzill. Solament n’hi ha prou amb ingressar a la pàgina web i omplir allí el formulari.

Altres opcions són cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o acudir directament a les oficines situades a Alpens, 08587. De qualsevol forma, en totes les vies, el personal sempre estarà en la millor disposició de brindar atenció de qualitat i aclarir tots els possibles dubtes.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button