Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos L´Ametlla De Merola

Un buidatge no té per què ser una tasca complexa, per a això es poden sol·licitar els serveis de buidatge de pisos L´Ametlla De Merola. Ells són una empresa compromesa amb els seus clients, ofereixen el millor servei i atenció a canvi dels preus més baixos.

En el mateix ordre d’idees, són una empresa de buidatge homologada, amb propietat de tots els certificats i permisos que les lleis exigeixen, per poder dur a terme el seu treball. Estan disponibles els 365 dies de l’any i el seu personal està molt bé capacitat, de fet hi ha un per a cada tasca en específic.

Fins i tot, poden fer buidatges d’urgència, en menys de 24 hores. Ara bé, el seu principal servei és la desocupació d’espais com a cases, oficines, xalets, pensions, restaurants, habitacions, garatges, parcel·les, hotels, restaurants, col·legis, hospitals, bars, locals comercials, empreses vàries, fàbriques i naus industrials.

Quant als objectes que retiren també són diversos, per exemple, estris, roba, catifes, escombraries, enderrocs, paper, cartró, fusta, ferro, plàstic i deixalles de jardineria. També taulons, màquines que es troben fora de servei, electrodomèstics danyats i mobles vells.

buidatge de pisos

Tot és portat fins a punts verds perquè rebin un tractament adequat, amb la finalitat de reciclar-los, en defecte d’això són transportats fins a abocadors que posseeixin l’autorització corresponent per a tal fi. Així s’evita l’impacte ambiental negatiu, doncs l’empresa té un alt sentit de la responsabilitat.

Com a serveis secundaris, netegen, desinfecten i netegen. A més presten els seus serveis de buidatges amb la mateixa qualitat, en casos d’inundacions incendis, manifestació de la síndrome de Diògenes i quan es duen a terme reformes d’obres.

Quant als costos, buidat de pisos L´Ametlla De Merola és la millor, doncs tots els seus preus són els més econòmics del mercat, a pesar que cada assistència sol·licitada ha de ser cancel·lada. Si desitges accedir al teu pressupost, que a més ho fan amb base en les teves necessitats o exigències, solament ingressa a la seva pàgina web i omple el formulari.

També pots comunicar-te als seus nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar directament les oficines situades en L´Ametlla De Merola, 08672. Allí et donaran tota la informació que sol·licitis.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button