Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos L´Ametlla

La teva casa, pis, xalet, oficina, pensió, habitació, garatge o parcel·la poden estar en perfectes condicions per llogar o vendre en molt poc temps. Perquè sigui una realitat solament és necessari contractar els serveis de buidatge de pisos a L´Ametlla. Ells s’encarreguen de retirar tots els objectes d’antics ocupants perquè llueixi de la millor manera.

Així que una vegada es faci el contacte ells es dirigeixen cap a qualsevol propietat, que també pot ser hotel, bar, local comercial, restaurant, hospital, col·legi, nau industrial i fàbrica. D’aquesta gran varietat d’espais realitzen el retir d’enderrocs, escombraries, restes de jardineria, estris, roba i catifes.

També mobles vells, electrodomèstics danyats i màquines fora de funcionament, a més de cartró, paper, ferro, plàstic i fusta. Tot això és portat per buidatge de cases L´Ametlla fins a punts verds o abocadors on són sotmesos a processos adequats per al seu posterior reciclatge.

D’aquesta forma, buidat de pisos en L´Ametlla realitza la seva aportació en pro de la conservació de l’ambient. Cal destacar, que també es fa present en situacions com a reformes d’obres i unes altres de major complexitat com a incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes.

buidatge de pisos

Ara bé, el seu servei es pot contractar els 365 dies de l’any, doncs sempre estan en total disposició. També duen a terme buidatges d’urgència en menys de 24 hores, això es deu a l’excel·lent equip de professionals, que a més s’assignen per a cada tasca en específic.

Si es tracta de serveis extres, ells fan tasques de neteja, pintura i desinfecció, sempre que el client així ho sol·liciti. Una de les seves millors característiques és que a tot moment busquen atendre als seus clients a través d’un tracte directe i personalitzat.

En termes de preus, tots són els més econòmics del mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada amb un preu específic, també lliuren la corresponent factura una vegada finalitzin el treball. Per sol·licitar el pressupost solament s’ha de completar el formulari que està a la pàgina web, cridar a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en L´Ametlla.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button