Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos L´Anizar

No esperis més i desocupa el teu espai amb el respatller dels millors, ells són buidatge de pisos a L´Anizar. Són una empresa amb un excel·lent equip de professionals i una insuperable definició quant al servei dels seus clients, és sens dubte la millor opció.

No importa la grandària de la teva propietat, fins i tot la quantitat d’objectes a retirar, doncs para ells no existeixen reptes que no puguin aconseguir. Així que el seu camp de treball són les cases, oficines, pisos, habitacions, garatges, pensions, parcel·les, restaurants, bars i locals comercials. També, fàbriques, naus industrials i empreses vàries.

Quant als objectes poden ser estris, catifes, roba, teles, mobles vells, taulons, deixalles de jardineria, enderrocs i escombraries. Igual que paper, cartró, plàstic, ferro i fusta, fins a electrodomèstics danyats i màquines fora de funcionament.

En el mateix ordre d’idees, buidat de pisos en L´Anizar sempre ofereix la millor atenció a tots sense clients, brindant el respatller i l’assessoria que necessiten. Així mateix, estan en total disposició els 365 dies de l’any i poden fer buidatges d’urgència, en un temps menor a les 24 hores.

buidatge de pisos

També es poden sol·licitar les seves assistències en casos on es presentin reformes d’obres, inundacions, incendis i la coneguda síndrome de Diògenes, el qual consisteix en l’acaparament de múltiples objectes i escombraries fins a envair algun espai íntegrament.

Entre altres coses, destaca la responsabilitat de l’empresa de buidatge pel medi ambient, és per això que s’encarrega de portar tots els objectes fins a punts verds o abocadors autoritzats. Allí reben el tractament adequat per ser reciclats i així contribuir a la conservació del mitjà.

Quant als costos, tots els serveis han de ser completament cancel·lats, no obstant això, els preus són els més econòmics del mercat. Per sol·licitar els preus solament fa falta ingressar a la pàgina web i completar el formulari, també és vàlid comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en L´Anizar, allí el personal respondrà qualsevol dubte o interrogant.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button