Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Antius

Si necessites un servei de buidatge i estàs en Antius, ets molt afortunat, doncs allí comptes amb la millor empresa per a aquesta tasca, ells són buidat de pisos Antius. A tot moment ofereixen la atenció més gran als seus clients, doncs el seu objectiu principal és que estiguin segurs, tranquils i en confiança.

A més, realitzen tot en el menor temps possible i amb els resultats de qualitat que s’esperen. Això gràcies a que compten amb el millor equip de professionals que posseeixen la millor capacitació. Així mateix, estan homologats i són posseïdors de tots els permisos i certificats necessaris per poder prestar els seus serveis.

buidatge pisos antius

En aquest ordre d’idees, treballen en diferents espais com a pisos, cases, oficines, xalets, garatges, habitacions, naus industrials, fàbriques, empreses, restaurants, bars, hospitals, hotels i col·legis. En tots ells realitzen el retir de mobles vells, taulons, andròmines, estris, catifes, teles, enderrocs, escombraries i roba.

També, deixalles de jardineria, paper, cartró, ferro, plàstic i fusta. Quant a serveis secundaris, netegen, desinfecten i pinten el teu espai amb materials de qualitat i resultats excel·lents, encara que han de ser sol·licitats de forma prèvia.

Cal destacar, es poden sol·licitar els serveis de buidatge de pisos en Antius, en casos on es van dur a terme reformes d’obres, també en incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes, que consisteix en l’acumulació d’objectes i escombraries sense control.

A pesar que cada assistència que es contracti, representa la cancel·lació d’una suma determinada, tots els preus són els més econòmics del mercat, doncs es preocupen pel benestar dels seus usuaris. A més fan lliurament de la corresponent factura.

Buidatge de cases en Antius aquesta empresa destaca la seva responsabilitat en matèria ecològica, per a això porten tots els objectes fins a punts verds on són correctament tractats i finalment reciclats. Perquè gaudis de tots aquests beneficis d’aquesta extraordinària empresa de buidatges, ingressa a la seva pàgina web i completa el formulari que allí trobaràs.

També és vàlid comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Antius. Allí tot el personal t’atendrà de la millor manera i sempre estarà disposat a resoldre qualsevol possible dubte o pregunta.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button