Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Aprèn com guanyar espai en una casa amb la recol·locació dels mobles

Organitzar una casa, distribuir tots els elements necessaris en cadascun dels seus espais i decorar-la, no resulta una tasca senzilla, especialment quan es tracta de situar els mobles. En línies generals, l’objectiu principal sol ser aprofitar al màxim tot l’espai i aconseguir que sigui funcional, còmode i al mateix temps atractiu.

No obstant això, hi ha certs trucs o recomanacions que poden ser molt útils per a aconseguir aquesta meta al 100%. Per a començar dibuixar un croquis, est pot servir de base per a crear un disseny i veure les possibilitats de recol·locació de cada moble, funciona com el punt de partida, altres trucs són:

  • Respectar les zones de pas, és imprescindible tenir això en compte, per a evitar ensopegades i incomoditat i aconseguir una veritable funcionalitat.
  • En el saló, convé reubicar els mobles segons la forma que aquest tingui, per exemple, si és rectangular el millor és posar els mobles en línia, si és quadrada els mobles en forma d’O és la millor opció.
  • També tenir en compte que el sofà defineix la disposició total de l’espai, el qual es pot estalviar posant-lo al costat d’un finestral. Si es compta amb una paret llarga va bé reubicar-ho al costat d’ella amb dues taules auxiliars a cada costat i en el cas d’una, el millor és al davant i a 40 centímetres de distància. Igualment es pot provar amb els mobles en cantonades i utilitzar les prestatgeries no només per a situar adorns, també per a emmagatzemar coses.
  • En la cuina, la recol·locació dels mobles ha de garantir la comoditat, en aquest cas convé aprofitar al màxim els mobles per a emmagatzemar utensilis i així buidar espai.
  • A l’habitació, el llit determina l’organització del mobiliari, el millor és situar-la prop de la font de llum natural i els altres mobles al seu voltant.
Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button