Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Arenys de Mar

Si necessites desocupar un pis o local la solució és molt senzilla i està a les teves mans. Comunica’t amb buidatge de pisos Arenys de Mar pels telèfons 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. O sol·liciti pressupost utilitzant el formulari disposat a la nostra pàgina web. Li brindem la solució més adequada a les seves necessitats en el menor temps. Ja que som una empresa especialitzada que compta amb el personal tècnic capacitat.

Generalment ens trobem atrafegats amb el nostre treball quotidià i no ens queda molt temps per ocupar-nos d’algunes tasques. Per això es van acumulant en el nostre pis, casa o residència gran quantitat d’andròmines i altres objectes inservibles. Amb el pas del temps es converteixen en elements que envaeixen la llar i ocupen un espai necessari. A més moltes vegades es converteixen en focus de malalties.

buidatge pisos arenys de mar

En buidatge de pisos Arenys de Mar oferim els millors preus del mercat. Gràcies a que som una empresa de buidatge seria i responsable. Disposats a atorgar factura legal pels treballs realitzats. Els nostres pressupostos són tancats, la qual cosa garanteix al client que no hi haurà cap variació en el preu acordat.

El treball és garantit en qualitat i temps, assegurant puntualitat, serietat i eficàcia en les labors de buidatge. Conjuminat a això comptem amb buidatge d’urgències que es realitza en menys de 24 hores. Amb el qual pot explicar qualsevol dia, fins i tot caps de setmana i firats.

Visiti els nostres locals a Arenys de Mar, 08350, on el nostre personal ho atendrà gustosament. Per ajudar-ho en la solució als seus problemes relacionats amb andròmines, mobles vells, electrodomèstics en desús o uns altres. Els quals desitgen rebutjar d’una manera adequada que no ocasioni cap dany a persones o a la seva propietat.

Per a això comptem amb el personal idoni i altament capacitat, amb les eines i equips d’última generació. Que permeten escometre aquestes labors d’una manera segura i confiable. Perquè vostè compti amb una veritable solució al moment de necessitar realitzar un buidatge.

El nostre Servei és totalment amigable amb el medi ambient, tot el recollit es diposita en punts verds de reciclatge. O es trasllada a abocadors degudament autoritzats on són tractats de manera adequada, respectant la normativa mediambiental.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button