Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Arenys De Munt

Quan penses a contractar una empresa de buidatge, penses que aquesta ha de brindar-te suficient respatller, confiança i aconseguir els millors resultats. Que tinguin la capacitat de realitzar el millor treball, sense importar les característiques de la teva propietat o la quantitat d’objectes a retirar i finalment, que ofereixin bons preus, tot això ho trobes en buidatge de pisos Arenys de Munt.

Ells són una empresa meravellosa, amb una qualitat destacable i un compromís que els porta a donar la millor atenció als seus clients. A tot moment persegueixen el tracte directe, en primer lloc, per donar respatller, assessoria i brindar un pressupost que s’ajusti a les necessitats del local i a les exigències personals.

En segon, per resoldre qualsevol inconvenient i atendre qualsevol sol·licitud. Aquests trets, en afegiment a la seva experiència i trajectòria els han portat a aconseguir el lloc número 1 entre totes les empreses del sector. A més, estan homologats i tots els permisos i certificats que la llei exigeix, no són una manca per a ells.

buidatge pisos arenys de munt

Els espais on duen a terme el seu servei de buidatge són pisos, cases, oficines, xalets, parcel·les, col·legis, bars, restaurants, hotels, naus industrials, empreses de qualsevol tipus, entre unes altres. D’allí retiren gran varietat d’objectes com a roba, catifes, andròmines, estris, electrodomèstics, màquines fora de funcionament, mobles, deixalles de jardineria, enderrocs i escombraries.

També, paper, cartró, fusta i plàstic. Cal destacar, que qualsevol dia de l’any, buidat de pisos a Arenys de Munt està totalment disponible per prestar les seves assistències. De fet, realitzen buidatges en menys de 24 hores, per satisfer casos urgents.

Entre altres serveis, realitzen tasques de neteja, desinfecció i pintura. També es fan presents quan se sol·liciten en casos d’incendis, inundacions, reformes i l’alarmant síndrome de Diògenes, el qual consisteix en l’acumulació de forma descontrolada d’objectes i escombraries, fins al punt d’envair pisos per complet.

Per accedir al pressupost, que l’empresa sempre està en disposició de brindar, solament fa falta omplir el formulari a la seva pàgina web, també visitar les oficines situades a Arenys de Munt, 08358 o cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button