Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Argençola

Si necessites desocupar la teva propietat, el millor que pots fer és contactar els serveis de buidatge de pisos Argençola. En ells trobaràs respatller, assessoria, confiança i un extraordinari servei, són simplement la millor empresa de la branca, els resultats del seu treball són insuperables.

Doncs per a cada tasca que exerceixen compten amb un grup de professionals excel·lents, els qui tenen la millor capacitació i manegen a la perfecció tots els procediments, tècniques i eines. A més, estan homologats i posseeixen les certificacions i permisos requerits per realitzar la seva labor.

Entre els espais que desocupen es troben les cases, oficines, pisos, xalets, habitacions, parcel·les, garatges i restaurants. Així com també bars, hotels, hospitals, col·legis, naus industrials i fàbriques. Sempre acudeixen amb la major puntualitat i compromís.

buidatge pisos argençola

Pel que fa als objectes que extreuen d’aquests llocs, són andròmines, estris, catifes, roba, teles, taulons, mobles vells, enderrocs, escombraries, màquines fora de funcionament, electrodomèstics danyats i parts de computadores. També, paper, cartró, fusta, ferro i plàstic.

Quant a la destinació d’aquests objectes, buidat de pisos a Argençola s’encarrega de transportar-los fins a abocadors autoritzats o punts verds. És allí on són sotmesos a certs procediments segons cada tipus de material, perquè finalment puguin ser reciclats. Aquesta és una aportació de l’empresa per contribuir amb la cura de l’ambient.

Entre altres coses, aquesta empresa està disponible els 365 dies de l’any i fins i tot té capacitat de dur a terme buidatges d’urgència en menys de 24 hores, per evitar qualsevol incomoditat. Igualment, es pot comptar amb els seus serveis en casos d’incendis, inundacions, reformes d’obres i quan es presenta la síndrome de Diògenes.

Ressalten els seus preus, doncs a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada, totes les tarifes són les més econòmiques del sector. A més, quan finalitzen els seus treballs fan lliurament de la corresponent factura.

Així que sol·licita el teu pressupost amb base en les teves necessitats, solament has d’ingressar a la pàgina web i allí omplir el formulari. També és vàlid comunicar-se a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines directament a Argençola, 08717.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button