Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Argentona

Per realitzar un servei de buidatge cal comptar amb certs elements, no solament les eines o complements, també professionals molt bé capacitats. Tot això són algunes de les característiques de buidatge de pisos Argentona. Ells són l’empresa número 1 en tot el sector, així que contractar els seus serveis és l’opció més intel·ligent.

Tots els certificats i permisos corresponents, no són una manca per a ells, així que estan homologats. Entre els seus primers objectius sempre destaca brindar l’atenció més directa i personalitzada a cadascun els clients que confien en ells i obtenen els millors resultats.

Tot el seu personal és molt competent i per a cada tasca compten amb un grup especialitzat. En aquest sentit, realitzen el buidatge de cases, oficines, xalets, pensions, garatges, locals comercials, restaurants, bars, naus industrials i fàbriques. Així que no importa la grandària del lloc, això no representa cap tipus d’impediment.

buidatge pisos argentona

Retiren escombraries, enderrocs, restes de jardineria, paper, ferro, fusta plàstic i cartó. També estris, andròmines, mobles, roba, catifes, electrodomèstics danyats i maquinàries fora de servei. És important ressaltar, que tot això és portat fins a punts verds per al seu tractament amb finalitats de reciclat o reutilització.

D’igual manera, estan completament disponibles els 365 dies de l’any i poden realitzar buidatges d’urgència en menys de 24 hores, com a tasques secundàries, netegen, desinfecten i pinten. D’altra banda, cada servei contractat ha de ser cancel·lat, en contrast tots els preus són els més econòmics del mercat.

Per accedir al pressupost, solament has de visitar la pàgina web de buidatge de pisos a Argentona, allí trobaràs un formulari, el qual plenes i com a pas següent t’envien la cotització, millor encara amb base en les teves necessitats. També pots visitar les seves oficines situades a Argentona, 08310. O cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46.

Aquesta empresa és la millor opció quan pensis a llogar, vendre o reformar la teva propietat. El seu excel·lent servei de buidatge, farà que el lloc torni a lluir com a nou, a més que també es fan presents en casos d’inundacions i incendis. Són sens dubte el grup amb el servei més complet.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button