Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Artes

Estàs pensant a llogar o vendre? Vas realitzar reformes en la teva propietat i vols que tot torni a estar en ordre? La solució a tot això la pots trobar en buidatge de pisos Artes, doncs són una empresa excel·lent, amb una gran capacitat per cobrir totes aquestes necessitats.

Això es deu al fet que posseeixen professionals altament capacitats per dur a terme cada activitat o servei de buidatge que ofereixen. En summa al fet que s’acuren per donar la millor atenció de forma directa i personalitzada, doncs busquen la tranquil·litat dels seus clients i els brinden la confiança més gran i assessoria.

Fins i tot, elaboren el pressupost amb base en les necessitats i exigències dels seus usuaris, alhora que sol·licitar-ho és molt senzill. El procediment consisteix a ingressar a la pàgina web i allí completar el formulari, subministrant la informació respectiva. Així que pots demanar-ho des de la comoditat de la teva llar.

buidatge pisos artes

Com si fos poc, buidat de pisos en Artes labora els 365 dies de l’any i poden fer desocupacions d’urgència, prenent un temps menor a les 24 hores. Fins i tot, pots contactar-los en situacions atípiques com a incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes que consisteix en l’acumulació d’objectes i escombraries sense control.

Ara bé, el seu servei principal és el buidatge de cases, pisos, garatges, habitacions, oficines, parcel·les i pensions. També s’exerceixen en espais com a restaurants, locals comercials, bars, hotels, hospitals, col·legis, naus industrials i fàbriques.

Entre els objectes que retiren es troben catifes, andròmines, estris, teles, roba, deixalles de jardineria, paper, cartó, plàstic i fusta. Igual que objectes de major grandària com a mobles vells, màquines que estan fora de servei, electrodomèstics que no serveixen i parts de computadores.

Quant als preus, les seves tarifes són les més econòmiques del mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada, doncs també ofereixen serveis de neteja, desinfecció i pintura. Cal destacar, que fan lliurament de la factura i altres formes d’accedir a informació, són a través de les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitant les seves oficines situades en Artes, 8271.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button