Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos L´Astor

Un servei de desocupació de qualitat és el que ofereix buidatge de pisos L´Astor, doncs són gent professional, amb el maneig de tots els procediments i tècniques indicats, més una atenció de primera. A més estan disponibles a qualsevol moment que els necessitis.

Així mateix, estan completament homologats, doncs posseeixen tots els certificats i permisos corresponents al marc de la llei i l’ajuntament. El seu personal està degudament qualificat i per a cada tasca, compten amb un grup específic. D’altra banda, els espais en els quals operen són xalets, cases, oficines, pisos, pensions, bars, restaurants, hotels i col·legis.

També, locals comercials, hospitals, empreses de qualsevol tipus, naus industrials i fàbriques. Entre els objectes que retiren es troben escombraries, enderrocs, estris, deixalles de jardineria, roba, catifes, fusta, ferro, plàstic, cartró i paper.

Cal destacar, que estan disponibles per oferir els seus serveis els 365 dies de l’any, fins i tot duen a terme buidatges d’urgència, en menys de 24 hores del dia. Com a serveis secundaris netegen, desinfecten i fan tasques de pintura, sempre que el client així ho sol·liciti.

buidatge de pisos

Pel que fa als costos, cada servei ha de ser cancel·lat, no obstant això tots els preus són els més econòmics del sector, és a dir, que buidat de pisos en L´Astor ofereix el millor servei a un preu econòmic. A més, una vegada finalitzin la feina de casa, fan lliurament de la corresponent factura com a mostra de la seva transparència.

Entre altres dels seus avantatges, és que tenen una gran responsabilitat amb el medi ambient, per això porten tot el material retirat fins a punts verds on reben l’adequat tractament. Aquests procediments permeten el seu reciclat o reutilització, així que s’evita generar danys en el mitjà. També ressalta, que acudeixen en casos de la síndrome de Diògenes, reformes d’obres, incendis i inundacions.

Per obtenir el teu pressupost, solament has de cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46, visitar les oficines situades en L´Astor, 08224 o simplement ingressar a la pàgina web i l’empresa de buidatges i allí omplir el formulari amb la informació sol·licitada. Una vegada complet, ells enviaran la cotització o qualsevol informació que desitgis.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button