Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a l´Atmella del Valles

Per dur a terme una desocupació, pot haver-hi diverses possibles solucions, no obstant això, buidat de pisos L’Atmella Del Valls és la millor opció. Això es deu al fet que són l’empresa capdavantera en el sector de les agrupacions que presten d’aquest servei. Ofereixen la millor qualitat i atenció, experiència i una gran trajectòria.

Entre els seus trets destaca que estan totalment homologats, doncs, compten amb tots els certificats i permisos corresponents, al marc de la llei i complint amb els requisits de les lleis i els ajuntaments. També treballen els 365 dies de l’any, fins i tot realitzen buidatges d’urgència, en menys de 24 hores.

Buidatge de pisos a l'Atmella del Valles

D’igual manera, el seu personal és un grup de professionals que compten amb la millor capacitació, així que posseeixen el maneig de procediments i totes les eines necessàries. Com si fos poc, brinden l’atenció personalitzada que tots els seus clients mereixen.

Ara bé, els espais que desocupa buidatge de pisos L´Atmella Del Valls són pisos, habitacions, cases, oficines, xalets, garatges, pensions i parcel·les. També hotels, bars, restaurants, hospitals, empreses de qualsevol tipus, naus industrials i fàbriques. D’aquests llocs realitzen el retir de mobles vells, estris, catifes, teles, roba, trasts, màquines danyades i electrodomèstics danyats.

Igual que restes de jardineria, enderrocs, escombraries, plàstic, paper, cartó i fusta. És important precisar, que tots aquests objectes són portats fins a punts verds o abocadors que posseeixen l’autorització, perquè rebin el corresponent tractament amb finalitats de reciclatge. Així es contribueix a la cura i conservació del medi ambient.

Com a serveis secundaris, realitzen tasques de neteja, desinfecció i pintura. Ofereixen els preus més econòmics de tot el sector, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada per complet. Un altre dels seus millors trets, és que una vegada finalitzats els serveis lliuren la corresponent factura, com a mostra de la seva gran responsabilitat i transparència.

Com a pas previ, fan lliurament d’un pressupost, solament amb omplir un formulari que es troba a la seva pàgina web. D’igual forma, compten amb les línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o si es prefereix, es pot visitar les seves oficines situades en L´Atmella Del Valls.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button