Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Avantatges d’una cuina americana

La cuina americana és la que no es delimita per les quatre parets, com les cuines normals. Més aviat, aprofita només dos o una sola paret d’estada més àmplia i que queda connectada amb la resta de l’espai. Et donarem a conèixer els avantatges d’una cuina americana.

Avantatges de tenir una cuina americana

Tenir en la nostra llar una cuina americana aporta grans avantatges que fan que t’enamoris d’ella i mai tornis a voler una cuina que sigui tancada. Els avantatges que té són:

  • Espai modern: Les cuines americanes tenen temps sent imprescindibles i les cases que posseeixen una donen l’aparença de ser modernes.
  • Ideal per a festes i visites: Una cuina oberta permet estar més amb les visites i de manera còmoda.
  • Labors més ràpides: Si utilitzes l’illa com a taula per a menjar, serà més fàcil i àgil llevar i parar taula. També, quan ens asseguem i se’ns ha oblidat alguna cosa, estarem més prop d’anar a buscar-ho.
  • Espai diàfan i obert: Aconsegueixes una cuina oberta i visual molt més gran per no tenir parets.
  • Llum natural: Aquest tipus de cuines s’aprofiten d’aquesta llum i guanyen molta il·luminació natural, accentuant una sessió d’amplitud. Una cuina americana, encara que sigui petita, sempre semblarà gran per la quantitat de llum natural que entri.
  • No és obligatori invertir a l’illa: Moltes persones quan pensen en una cuina americana pensen de seguida en una illa. No obstant això, aquesta pot dificultar el pas i ser un impediment visual i una alta despesa. Si vols estalviar-te, tens l’opció de col·locar una taula de menjador que no sigui molt gran però bonica perquè faci el paper de l’illa.
  • Molt més familiar: Si tens a casa nens, la cuina americana és perfecta per a quan els papàs es posen a cuinar, perquè així mantenen vigilats als nens quan estan jugant en el saló.

Sens dubte, la cuina americana és una opció que tots volen tenir a la seva casa pels seus múltiples avantatges. A més, tens llum natural i ampli espai que li dona un toc únic.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button