Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Avia

A vegades cal realitzar un buidatge de pisos i treure tots els estris, mobles i altres coses per reciclar o per rebutjar. És propici en la majoria dels casos recuperar els habitatges, pisos o les oficines. Fins i tot, per condicionar els espais per a noves activitats, llogar-los o vendre’ls. Buidatge de pisos Avia a més realitza també treballs de neteja i pintura.

Els nostres equips de treball estan en la capacitat de fer buidatges amb la millor qualitat. Després que buiden els ambients i classifiquen el material a rebutjar o reciclar, es transporta. Per a això comptem amb treballadors qualificats. També, realitzen una neteja al fons en el local que ha estat buidat. Després si el client ho desitja, es pinta el pis o local.

En temps rècord i sense complicacions el seu habitatge, pis, oficina, comerç o nau industrial lluirà com a nou. Llest per als nous usos que desitgi donar-li. Els nostres treballs es fan respectant els temps acordats perquè pugui comptar amb el seu local en el menor temps possible. Servei oportú ràpid i confiable.

buidatge pisos avia

Visiti’ns en Avia, codi postal 08610 on ho atendrem com vostè es mereix. L’assessorem i li fem un pressupost per al treball que vol realitzar, els nostres pressupostos són tancats i sense variacions. El que garanteix que mantindrem els preus acordats.

Pot comunicar-se també amb buidatge de cases en Avia cridant al telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Els nostres operadors li brindaran tota la informació que necessiti a qualsevol hora del dia. També utilitzar el formulari per sol·licitar pressupost situat en el nostre lloc web. En pocs instants el mateix li serà enviat electrònicament.

Som una empresa de buidatges seria i responsable, homologada que compta amb reconeixement nacional. Oferim els millors preus del mercat, sense competència. Tots els nostres treballs són garantits i lliurem factures legals pels serveis prestats.

Comptem amb tots els permisos legals per a recol·lecció, transport i deposició de materials i residus no perillosos. A més tots els materials que siguin aptes per reciclar es porten a llocs especialitzats, en un abocador autoritzat que compleixi amb tots els requisits legals.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button