Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos Avinyo

Un immoble a buidar pot ser una tasca àrdua, però para això existeix l’insuperable servei de buidatge de pisos Avinyo. Ells són una empresa que s’encarrega de brindar aquest servei amb els millors resultats i excel·lent qualitat. Sens dubte, que són la millor opció a considerar, quan requereixis desfer-te de qualsevol objecte.

En aquest sentit, realitzen el retir de deixalles de jardineria, escombraries, enderrocs, ferro, plàstic, paper i cartró. També estris, roba, catifes, mobles vells, neveres, cuines, rentadores, assecadores i qualsevol altre electrodomèstic que estigui deteriorat. Igual que aires condicionats o màquines similars que es trobin fos de funcionament.

Això en espais com a cases, oficines, pisos, habitacions, hotels, col·legis, xalets, restaurants, hospitals, naus industrials, fàbriques i empreses. Cal destacar, que aquest servei de buidatge està acompanyat d’assistències quant a neteja, desinfecció i pintura, si el client així ho demana.

Al mateix temps, es poden contactar els 365 dies de l’any, que ells gustosament arribaran al lloc amb la major puntualitat i responsabilitat a realitzar el seu treball. Fins i tot, estan en la disposició de realitzar buidatges en menys de 24 hores, per resoldre situacions d’urgència.

buidatge de pisos

És important precisar, que buidat de Pisos en Avinyo és una empresa homologada, amb tots els certificats i permisos corresponents. Sempre estan en la cerca d’aportar la millor atenció, de manera personalitzada i resoldre qualsevol mínim inconvenient per a la tranquil·litat dels seus clients.

Com si fos poc, tots els preus són els més econòmics, a pesar que cada assistència ha de ser pagada. També brinden el pressupost amb base en els requeriments personals, per a això solament és necessari ingressar a la pàgina web i allí omplir el formulari. Igual que cridar als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades en Avinyo, 08279.

És important precisar, que aquesta empresa de buidatges, una vegada finalitzats els treballs fa lliurament als seus clients, de la respectiva factura. D’altra banda, com a mostra del seu compromís ambiental, porten tots els materials retirats fins a punts verds o abocadors, perquè siguin reciclats o reutilitzats, i d’aquesta manera evitar el dany ambiental.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button