Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Badalona

Si et trobes en la bella localitat de Badalona, ja pots desocupar el teu espai amb la major comoditat, els millors resultats, en el menor temps i tot per un excel·lent preu. Això gràcies a que allí es troba una empresa extraordinària, capdavantera en la prestació d’aquests serveis, ells són buidatge de pisos Badalona.

Estan disponibles els 365 dies de l’any i poden atendre casos d’urgència, en els quals realitzen el treball de buidatge en menys de 24 hores. Aquesta gran capacitat de resposta es deu al seu excel·lent equip format per professionals assignats per a cada tasca. Cal destacar, que buidat de pisos a Badalona estan completament homologats i compten amb cada certificat i permís exigit per les lleis.

Quant als objectes que extreuen es troben mobles vells, parts de computadores desactualitzades, electrodomèstics danyats i màquines que ja no funcionen. També andròmines, estris, roba, catifes, teles, enderrocs, escombraries, deixalles de jardineria, paper, cartró, fusta i plàstic.

buidatge pisos badalona

Tot és retirat d’espais com a cases, oficines, xalets, habitacions, garatges, pensions, bars, restaurants i locals comercials. D’igual manera, acudeixen fins a hospitals, hotels, col·legis, naus industrials, fàbriques i empreses vàries.

És important ressaltar, que tots els objectes són processats per al seu reciclatge o reutilització, això es duu a terme en punts verds o abocadors que posseeixen l’autorització corresponent. L’objectiu final és evitar causar danys en el medi ambient i en el seu lloc contribuir a la seva conservació.

Alguns dels seus serveis secundaris de buidatge de cases a Badalona són la neteja, desinfecció i pintura dels espais, usant els millors productes de major qualitat. Encara que han de ser sol·licitats amb anterioritat. D’altra banda, totes les assistències demanades han de ser completament cancel·lades amb unes tarifes específiques.

No obstant això, tots els preus són els més econòmics del mercat i en finalitzar els treballs fan lliurament de la corresponent factura, com a mostra de la seva transparència com a empresa. Sol·licita ja el teu pressupost, solament has d’ingressar a la pàgina web i allí completar el formulari.

També, és vàlid comunicar-se als nombres telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Badalona, 08014. Allí el personal espera per atendre’t de la millor forma possible i respondre els teus interrogants.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button