Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Baga

En buidatges de pisos a Baga sabem el difícil i tediós que resulta desfer-se d’objectes que ja no s’usen. Així com també rebutjar materials i equips bastant pesats. Per això duem a terme una gran varietat de serveis, els quals s’ajusten perfectament a les seves necessitats.

Un dels serveis més destacats de buidatges de locals Baga, és el servei a domicili per a particulars i empreses. Aquest servei està enfocat per a totes aquelles companyies, negocis o locals que desitgin o necessitin un servei de buidatge. El qual consisteix en la remoció de tots els objectes no desitjats dins de l’àrea de l’empresa. I en la neteja total d’aquest espai.

Aquest servei és ideal per a qualsevol negoci, ja sigui una oficina, una tenda, un consultori, un bar o un restaurant. També prestem aquest tipus de servei en tot tipus d’habitatges, sense importar les seves mesures o la seva condició. Ja que som especialistes en la restauració i recuperació d’àrees.

buidatge pisos baga

A més de retirar mobles, enderrocs, deixalles o qualsevol altre objecte, recordi que també fem servei de neteja. El qual deixarà impecable la seva casa o negoci, en molt poc temps. El millor de tot és que el nostre personal és qualificat i compta amb totes les eines necessàries per al seu treball.

El servei de buidatge varia en cost i temps, depenent de la grandària de la construcció i de la seva condició. També portem els nostres serveis a comunitats i instal·lacions industrials, per condicionar els seus espais i desfer-nos de tot el no desitjat.

Recordi que estem situats en Baga, 08695, visiti’ns en els nostres locals o comuniqui’s amb nosaltres. Cridant al telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. El nostre personal ho atendrà per assessorar-ho en tot el relacionat a buidatge, neteja i pintura de pisos, cases i oficines. Així com també en locals comercials, naus industrials, fàbriques, parcel·les, col·legis i hospitals.

Igualment prestem buidatges d’urgència durant els 365 dies de l’any. Per atendre qualsevol contingència que es present relacionada amb qualsevol dels serveis que oferim. En buidatges de pisos Baga nostre principal compromís és amb la solució dels problemes dels nostres clients.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button