Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Balenya

Com retirar els objectes pesats de manera senzilla?, Quant temps portarà acabar?, Quin és la destinació ideal dels objectes retirats? Aquestes són preguntes molt comunes quan es pensa a realitzar un buidatge. Ara bé, per respondre-les es fa imprescindible contractar els serveis de buidatge de pisos a Balenya.

Ells brinden les millors respostes i de la forma més immediata, doncs allí compten amb tot el personal degudament capacitat per al treball de buidatge. Són un grup de professionals que manegen amb destresa tots els mètodes i cadascuna de les eines, fins i tot per a cada tasca compten amb un equip específic.

Així mateix, estan homologats ja que compten amb els certificats i requisits exigits per la llei i l’ajuntament. El seu camp de treball són les oficines, pensions, habitacions, garatges, cases, pisos, parcel·les, xalets, locals comercials, restaurants, bars, hotels, hospitals, col·legis, fàbriques i naus industrials.

buidatge pisos balenya

Entre els materials retirats es troben mobles, electrodomèstics danyats, màquines fora de servei, roba, catifes, teles, deixalles, escombraries, enderrocs, restes de jardineria, paper, cartró, fusta i plàstic.

És important esmentar, que buidat de pisos en Balenya s’encarrega de portar tots els objectes o materials retirats a llocs on reben l’adequat tractament perquè no causin algun tipus d’impacte negatiu en el medi ambient, com a punts verds o abocadors. Així que són reciclats o reutilitzats segons sigui el cas.

Com a serveis secundaris, realitzen tasques de pintura, neteja i desinfecció, sempre que el client així ho sol·liciti. D’altra banda, aquesta empresa labora els 365 dies de l’any, fins i tot, pot realitzar desocupacions d’urgència, en un temps menor a les 24 hores.

Quant als costos, cada servei de buidatge contractat representa la cancel·lació d’una tarifa específica, no obstant això, tots els preus són els més baixos del mercat. Com passo preu es pot sol·licitar el corresponent pressupost, segons els requeriments i exigències personals.

Solament fa falta completar el formulari que es troba a la pàgina web de l’empresa, també és vàlid comunicar-se a les seves línies telefòniques 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar directament les seves oficines situades en la localitat del mateix nom, Balenya.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button