Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Bellprat

Realitza el teu buidatge amb resultats de qualitat, tan solament contacta a buidatge de pisos Bellprat i ells s’encarregaran de tot. Són una empresa responsable i confiable que reuneix una extensa trajectòria i per descomptat, la millor experiència en aquest tipus de serveis.

Des del primer moment que es compta amb el seu suport, es fa visible la seva gran qualitat d’atenció, doncs és sempre directa i personalitzada, busquen que els seus usuaris rebin l’assessoria i respatller que necessiten. Per aquesta raó, és una empresa que treballa els 365 dies de l’any.

Entre altres coses, estan completament homologats i posseeixen tots els certificats i permisos necessaris per poder prestar els seus serveis de buidatge. El seu equip són professionals compromesos que arriben fins a la teva casa, pis, oficina, pensió, habitació o garatge amb la major puntualitat. També atenen parcel·les, restaurants, bars i col·legis.

buidatge pisos bellprat

Igual que hospitals, hotels, naus industrials i fàbriques. En aquests llocs realitzen el retir de mobles vells, estris, andròmines, roba, catifes, parts de computadores desactualitzades i electrodomèstics danyats. A més, enderrocs, escombraries, màquines fora de servei, paper, cartró, plàstic, ferro i fusta.

Cal destacar, que quan es tracta de situacions d’urgència, també poden fer el buidatge en menys de 24 hores. Fins i tot, duen a terme els seus treballs en casos de reformes d’obres, incendis, inundacions i la síndrome de Diògenes.

Destaca la seva responsabilitat quant al medi ambient, doncs s’encarreguen de portar tots els objectes que extreuen fins a punts verds, amb l’objectiu que siguin processaments i posteriorment reciclats, evitant així qualsevol impacte negatiu.

Pel que fa als preus, buidat de pisos a Bellprat ofereix els més baixos del mercat, a pesar que cada assistència ha de ser cancel·lada per complet. També lliuren la deguda factura, una vegada que acaben de prestar les seves assistències.

Són en definitiva els millors, com a pas previ fan lliurament del pressupost ajustat a les necessitats de cada client, solament fa falta entrar a la seva pàgina web i completar el formulari per sol·licitar-ho. Altres formes d’obtenir més informació pots trucar als seus números telefònics 93 450 37 48 ou 627 29 86 46 o visitar les oficines situades a Bellprat, 43421.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button