Telèfon 934 50 37 48

Whats App 627 29 86 46

Som una empresa homologada per la Agència de Residus de Catalunya

Buidatge de pisos a Berga

Berga és un municipi industrial de la província de Barcelona reconegut per la gran qualitat dels seus filats i teixits. Així mateix és una puixant ciutat que alberga una bona quantitat d’habitants distribuïts en el seu casc central, així com en diferents zones residencials. El constant moviment urbà i industrial ha potenciat el sorgiment de diversos serveis entre els quals destaca Buidatge de pisos Berga.

Es tracta d’una empresa homologada que ofereix una variada gamma de serveis al sector residencial, comercial i industrial. Com el són el buidatge de pisos, cases, oficines, locals comercials i naus industrials, en temps rècord. Amb garantia total dels treballs realitzats i els millors preus que es poden trobar al mercat actual. A més els nostres pressupostos són tancats per garantir la seva invariabilitat.

buidatge pisos berga

Comptem amb gran experiència en el ram i els nostres serveis inclouen la recol·lecció de tot tipus de mobles vells. També prestatges, cadires, cuines, neveres, rentadores, assecadores, equips informàtics en desús, estris i tot tipus d’enderrocs. També, les deixalles metàl·liques de ferro, coure, bronze, emplomo níquel, alumini o llautó i cables.

Una de les característiques que distingeix a aquests famosos professionals situats a Berga, 08600. És la cura amb què realitzen les labors de buidatge per mantenir la integritat del pis o local o oficina. El nostre personal està capacitat per realitzar de manera adequada aquestes labors. A més comptes amb els equips i eines necessàries per a aquest tipus de tasques.

Tot el material que es recull producte del buidatge és processat adequadament, la major part es porta a punts verds. La resta que no pot ser reciclat és transportat a abocadors autoritzats. El que garanteix l’eliminació de risc de contaminació ambiental. Buidatge de pisos a Berga compta amb tots els permisos requerits per transportar tot tipus de residus no perillosos.

Comuniqui’s amb nosaltres cridant al telèfon 93 450 37 48 ou 627 29 86 46. Els nostres operadors li atendran oportunament per assessorar-ho en tot el relacionat a buidatge de locals i altres serveis. També pot fer-ho mitjançant el formulari per sol·licitar pressupost. Comptem amb preus inigualables i les factures que atorguem són totalment legals.

Photo of author

carlos

Articles relacionats

Deixa un comentari

Call Now Button